Camille avslører setningen som Lady Gaga kastet på henne

Folk og kongefamilien

Franskmennene delte en deilig historie om sangeren.

Og det er Hollywood også. Kamil gned seg med de største navnene i drømmefabrikken under innspillingen av skogen Guccis hus. Det er filmer av alle superlativer som Adam Driver, Al Pacino, Salma Hayek, Jared Leto eller Lady Gaga. Og sistnevnte, som skildrer motstanderen hans i filmen, er ikke spesielt tilgjengelig.

«Fred nå! ⁇

Den franske skuespilleren gikk gjennom USA og avslørte at de ikke kunne være venner fra begynnelsen av settet. «Jeg ville ha likt det, men hun var så fokusert at hun var i rollen. Jeg er hennes rival, jeg stjeler fra mannen hennes, så hun elsker meg egentlig ikke.Forklart til Jimmy Fallon på «Tonight’s Show. «Jeg må si at i det virkelige liv er hun ikke som karakteren. En dag, hun er så fokusert, plutselig, mellom to tagger, kommer hun bort til meg og sier:» Du er en vakker kvinne og en flott skuespillerinne. slutten av filmen er vi venner. Vær stille! ⁇Hun husket foran verten, morsomt.

Folk vinner, Guccis hus Til tross for det urokkelige engasjementet til dens 5-stjerners rollebesetning, ble dens over-the-top bombardement behandlet av en del av spesialpressen.

READ  VREIDs Wild Northwest-filmstrømming i sin helhet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *