Campaign Sim Not Broadcast kommer til PlayStation og Xbox 23. mars med ny DLC

The National Nightly News oppgraderer sine sendere for å nå fjerntliggende hjem i år. Utviklerne NotGames og tinyBuild strømmer ikke 23. mars for Xbox One, S/X og PlayStation 4 og 5.

Utgivelsen på tvers av plattformer av denne mørkhumoristiske indie-hiten kommer med spillets første utvidelse, Live & Spooky DLC, som bringer den mest gjenspillbare (og overnaturlige) spesialen til en TV nær deg.

Not For Broadcast fordyper spillere i den noe skjeve verdenen til britisk direktesendt TV. I en litt mindre 1980-tallsversjon tok Players over som redaktør for Channel Ones nasjonale kveldsnyheter. Du har ikke tid til å planlegge, og jobben din er å være vertskap for arrangementet, uavhengig av personligheten til vertene eller gjestene. Velg riktig kameravinkel, klipp ut store ord (eller farlige ideer) og ta en og annen liten redaksjonell avgjørelse som kan endre eller endre historiens gang.

Til tross for det stressende og rotete arbeidet som ligger foran deg, er det enkelt å redigere direkte TV-nyheter takket være det patenterte grensesnittet til Channel One-redigeringsstativet. Bytt videostrømmer med et trykk på en knapp, eliminer rot med et enkelt tuner-grensesnitt, og velg de riktige sponsede båndene for å streame i pauser. Ikke mist synet av rangeringer: Din jobb er å fange oppmerksomhet, så hold publikum i spenning.

Den nye Live & Spooky DLC-en tar spillere med inn i Channel Ones redigeringsrom for en svært gjenspillbar ny spesial, denne gangen tar verten Patrick Bannon og hans mannskap til den forlatte bakgården som tilhørte hans avdøde far. Ryktene sier at den er hjemsøkt av et drap som skjedde for lenge siden, men det er helt absurd. Ingen spøkelser, selvfølgelig. Og selvfølgelig er det ingen dype mørke hemmeligheter å avsløre.

READ  Globalt romsamfunn samles i Paris uten Russland

Du bestemmer imidlertid hvilke områder gruppen skal undersøke. Uansett hva du oppdager, er det opp til deg å gjøre det om til et spennende TV-program ved hjelp av noen forbedrede spesialeffekter og inngrep fra et sertifisert 100 % autentisk åndelig medium på settet. Hva kan skje?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *