Canada, Norge kjemper om sluttspill i kveld på DSN

Brendan Potsher og kanadierne er nå på territorium for å vinne verdensmesterskapet i curling for menn.

Etter et tøft to-dagers tap på onsdag, endte Canada sjette og siste sluttspill med 7-4 rekord. De avslutter rundkampen mot Norges Stephen Wallstadt, 7-4, torsdag kveld og Tysklands Sixten Totzek (4-7) fredag ​​morgen.

Se kampen mot Norge klokka 21 på DSN1 og stream på DSNCA, DSN App og DSN Direct.

De første nederlagene på onsdag kom mot RCF og Sergei Glukov, som utlignet 12-fots, noe som ikke var nok for en skuddrock og en seier på 8-7 i finalen. På kvelden var Potsher under kontroll av to ganger defensive verdensmestere fra Sverige det meste av spillet. Men Nicholas Edin tok tre plasser i den åttende enden og de siste fire poengene for en 9-7-seier.

“Akkurat nå tror jeg alles følelser er veldig bitre,” sa det 29 år gamle Sverige etter tapet. “Vi spiller ikke før i morgen kveld, jeg synes det er bra, men i dag må vi virkelig analysere. Vi spilte faktisk noen gode kanter av curling som et lag.”

Tredje Darren Molding innrømmet at han slet på onsdag og sa at han ønsket å gjøre bedre fremskritt.

“Jeg var skummel i dag,” sa Molding. “Ring underlinjen din, så kan du ikke vinne når du spiller sånn. Guttene spilte hardt hele dagen, det er på meg i dag. Jeg vil bli bedre i morgen. [Thursday]. Vi har to kamper til, som vi fremdeles kan lagre. Du må ta ansvar når du blir forvirret. Det hjelper å kaste av et godt forsøk fra gutta med et par dårlige linjesamtaler på slutten. ”

READ  Trump tar et sterkt standpunkt

Falling Norway i menns curling ved Vinter-OL 2022 vil langt med å få en sluttspillplass og Canada oppnå en OL-plass. Å vinne de to siste kampene garanterer begge deler. Verdens curlingstjerne Dorker Nercard ligger på tredjeplass i Norge, ned tre plasser på rad.

Å splitte eller tape de neste to kampene vil imidlertid gjøre ting mer interessant.

RCF og Sverige sitter på henholdsvis 10-2 og 9-2, og begge tar sluttspillet.

USA, ledet av OL-mester John Schuster i 2018, har kamper mot Nederland og Sør-Korea på 8-3. Norge endte 7-4 mot skotten på fredag ​​etter en uavgjort 7-4 mot kanadierne. Bruce Moutins ring fra Skottland er 8-4.

Sveits Peter de Cruz har fremdeles en sjanse til å slå den endelige sluttspillet. Sveitserne startet oppvarmingen med 4-0-rekord og slo Canada 6-4 på søndag. Etter det nederlandske lagets 8-4-seier torsdag morgen, har de ikke gått noen annen vei, men har løftet rekorden til 6-5.

De havner mot Sør-Korea og Kina, og de er begge under bordet. Hvis Sveits og Canada blir med i den endelige sluttspillet, er sveitserne i sluttspillet, takket være en seier over det røde og hvite laget sist helg.

I tilfelle treveis uavgjort, vil de siste skuddtallstallene fra forrige kamp brukes til å bestemme sluttspillplassen.

Hvis Potsherd & Company slutter på topp seks, vil Canada bli tvunget til å kvalifisere seg til OL i Beijing på et kvalifiseringsarrangement som er planlagt til senere i år. Tid og sted ikke kunngjort.

“Jeg tror ikke det er borte uten noe håp,” sa Molding. «Jeg er bedre enn jeg pleier å gjøre i dag. Det er frustrerende å ha en dag som denne på en dag som denne. Så på ingen måte vil jeg formidle at jeg anbefaler moren å være inaktiv. Jeg håper vi kan komme tilbake [Thursday] Ha en stor suksess. Vi er fortsatt i god form. ”

READ  Kampanjen ble lansert i Norge etter at Armenia nektet å sende inn Karabakh-gruvekartene

Canada har vunnet gull 36 ganger i herreverdenen, med Sverige som nummer to med ni seire. Canada savnet sist sluttspill i menns verden i 1976.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *