Canmore | Siste mixstafett for Norge, Blues 3

Norge vant IBU Cup-sesongens siste mixed stafett. Tyskland ble nummer to foran Frankrike.

Tre seire på tre løp for Norge

Etter å ha vunnet de to første mixseriene, inkludert EM, vant Norge den tredje og siste treningsøkten. Etter et perfekt første skritt i opptakAlexander Fjeld Andersen, Webjournal Sorum Han gikk for å besøke straffeboksen etter et svært komplisert stående skudd. Norge er imidlertid på andre trinn på pallen halvveis i løpet.

Det var altså nordmennene som ga sin nasjon seier i løpet denne dagen. Dagens første flammebærer, Emily Kalkenberg Kontroller løpet med de tre hakkekulene som brukes. Maren Kirkeit Han fullfører jobben med samme skuddscore.

Komponert av German Quartet Lucas Fratcher, Philip Horn, Maraic Brown Og Julian Fruehwirth Ble nummer to på 15,4 sekunder og fullførte en strafferunde.

Første plattform for Frankrike

Fjerde i sesongens første mixed stafett i Bresno-Osrpily, deretter sjuende i EM, kom Frankrike endelig på pallen.

Remy Brutier Lanserer tricolor-stafetten med tre ekstra baller som trengs for å klare de ti målene. Franskmannen ble nummer seks, mindre enn ett minutt fra ledelsen.

Den andre lampetenneren, Ambrose Miller Tvunget til å ta en sving i utvisningsringen under sitt stående skudd. Savoyard beholdt sjetteplassen, men var to og et halvt minutt tilbake fra ledelsen.

For Norges del er det kvinnene som kjører turen. Camille Bennett Først. Med tre hakkeballer som trengs, fikk Haut-Savoyarde tid på skiene og presset Frankrike inn på fjerdeplass, samme andreplass som tredjeplasserte Sverige.

Andre i den generelle klassifiseringen ligger skjebnen til denne stafetten i hendene hennes. Gilonne Guigonnat Vakler ikke og kjører til og med en utrolig siste runde. Habs forlot stadion på fjerde og ni sekunder bak. Johanna Schotheim, tar raskt tak i henne og forlater henne der. Dette ga Frankrike vinterens første etappeseier i dette formatet.

READ  Totale energier: Allianse i Norge

Fullstendige resultater kommer:

Fotokreditt: Manzoni/NordicFocus

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *