Cannonball stopper jubelen til Super Two

Tottenham – West Ham 3-3 (3-0)

Ser frem til Spurs-manager Jose Mourinho, superduoen Harry Kane og Hyung-min Son, som ikke kan stoppes om dagen.

Allerede 15 minutter senere var det 3-0 i London, og de to nevnte spillerne var involvert i det meste som skjedde på plenen. Resultatene er som følger:

1-0: Allerede etter 45 sekunder var ballen i nettet. Harry Kane traff en perfekt ball til Sonny i bakrommet, og han gikk inn i feltet og traff ballen mot målet.

2-0: Sju minutter ble spilt da karakterene var opp ned. Sønnen serverte Kane, som traff en tunnel på keeperen sin og deretter kastet ballen fra 17 meter mot mål. En klassescore.

3-0: Bak ham kom Sergio Regulon rundt til venstre og traff boksen, der Kane hang i luften og scoret kveldens andre mål. Så spilte den i 16 minutter.

Navnet på en flott duo: Kane og sønn ødelegger i løpet av dagen til Tottenham. Foto: NDP
Se også

Tottenham – West Ham 3-3 (3-0)

Mål: Son (1), Kane (7.16) – Balbuna (83), Sanchez (Selmal 85), Lancini (90 + 4)

Super to

Kane har scoret hele seks ganger for Son denne Premier League-sesongen. Sønnen har på sin side hjulpet Kane to ganger.

Siden Mourinho overtok ledelsen i Tottenham i november 2019, har ingen spillere vært involvert i noen av målene, som Kane (33) og sønn (30), ifølge statistikkfirmaet Apta.

Ifølge TV2 har duoen scoret totalt 28 mål, den fjerde høyeste blant to spillere i Premier League-historien.

Ingen spillere har scoret flere Premier League-mål enn Kane i 2020 (17). Han er nummer to sammen med sønnen Mohamed Salah fra Liverpool og Arsenal Pierre-Emerick Abameyang (16).

Balepakke

En som garantert får kløe i fingrene og tærne til å leke med sønn og Kane, Gareth Bale. Fikk de første minuttene i kveld etter overføring fra Real Madrid.

Han skulle bli kronet på kvelden etter noen elegante trekk, men sendte ballen ut av stolpen.

Men i stedet for å gi mer spenning til hjemmelaget, var det det fjerne laget som trakk seg tilbake med to kjappe mål. Først satte Fabian Balbuna ballen i eget mål før Davidson Sanchez var uheldig, med en god avslutning på 1-3.

På overtid traff Manuel Lancini ballen i hjørnet fra lang avstand, med manager David Moyes som satt på bananene. En skikkelig drømmekamp, ​​som skal vises over hele verden.

Det er en thriller som endte i London – vi er vant til å se den i Premier League denne sesongen.

– Dette er fotball. Slik skjer det. Vi bør sette pris på at West Ham ikke har mistet troen, ”sa Mourinho til Sky Sports.

«Å tillate tre mål, å tillate dem etter å ha ledet tre mål, er den virkelige straffen, til slutt fortjent,» sa han.

READ  EM 2022 – gruppe A

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *