CarNext stopper BtoC-salget i Tyskland og Norge

Merket har varslet at det vil slutte å selge brukte biler til privatpersoner ved sine tyske og norske datterselskaper. CarNext vil fokusere på BtoB der. I andre land vil ingenting endre seg foreløpig.

CarNext har én norsk side (bildet) og fire tyske sider for å selge sine brukte biler.

Står vi overfor et dårlig signal for salgsavdelingen? Brukte biler Eller en nødvendig strategisk justering? Det har det alltid gjort Cornnext Det har besluttet å stoppe sin BtoC-handelsvirksomhet i Norge og Tyskland, ifølge nettstedet. Marine Europa15. september 2022.

CarNext nektet å kommentere denne svært overraskende kunngjøringen. Det er imidlertid ikke noe galt i å minne om ønsket hans Siste nytt fra Kazoo Alle kontorer på det kontinentale Europa vil være stengt.

De tyske og norske datterselskapene vil fremover fokusere på relasjoner til BtoB-kunder. Som den tidligere videresalgsavdelingen til LeasePlan, har CarNext bygget sitt rykte på sin evne til å gi profesjonelle de nyeste brukte bilene.

Skjebnen til salgsstedene som drives av datterselskapet Constellation, inkludert fire i Tyskland og ett i Norge, er foreløpig ikke kjent.

Les mer : Reezocar er en bruktbilleverandør på Cdicount

Hva med andre land? Foreløpig har ingenting endret seg. Cornnext fortsetter å selge i Frankrike, Italia, Nederland, Spania og Portugal. Tilknyttede selskaper som kunder fra 15 andre europeiske land blir omdirigert til i kjøpsprosessen.

I tricolor-markedet minner vi om at CarNext var det dominerende kjøretøymerket som dominerte annonseinvesteringene i første halvår. Et veloverveid valg som reflekterer et ønske om å spare penger for å fokusere på hjertet av virksomheten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *