Caroline Black: Love Island and Friends hyller ett år siden stjernen døde Ends & Arts News

Love Island husket programleder Caroline Flock som hyllet førsteårsdagen for hennes død.

“Alltid i våre hjerter,” sa showets hyllest, med et bilde av TV-programlederen.

Venner av den avdøde stjernen delte også minnene sine, mens ordene “vær så snill” – som ble lagt ut på sosiale medier av redaktøren noen måneder før han døde – var populære på Twitter i Storbritannia mandag morgen.

Svart, 40, ble siktet for å ha angrepet kjæresten hennes, Louis Burton, og døde i leiligheten hennes i Nord-London 15. februar 2020, bare noen uker før rettssaken.

Hun tok sitt eget liv da hun fikk vite at rettsaken definitivt ville fortsette, og av frykt for publisiteten som fulgte med det, ble en dødsdom fullført av bøddelen hennes.

Mange nære venner har delt meldinger og bilder når de husker stjernen i ett år siden han døde.

Island of Love Forteller Ian Stirling la ut et bilde av paret sammen.

Forfatter og redaktør Dan O’Porter delte et avsnitt fra boken Life in Peace med tittelen Vern Stop Turning, hans refleksjoner om lock-out i 2020.

I boken blir Flock beskrevet som “min morsomste venn i verden” og “den som alltid dukket opp for meg.”

Sangeren Pixie Lott, som konkurrerte i Strictly Come Dance i 2014, delte et bilde med Flock, som vant serien det året – og sa: “Jeg vil alltid elske deg, vakker liten danser.

“#Kaka har alltid vært med meg, og jeg kan fortsatt ikke tro at det skjedde.”

TV-kokk Kisi Erskine delte sin hyllest i helgen. Han kritiserte også sin venn for å “avbryte kulturen” – ignorere noen, vanligvis fjerne støtte, inkludert en kjendis eller allmennheten – samt noen aspekter av “vær så snill” -bevegelsen. Han kritiserte også Burton.

READ  Vandalene skadet den berømte norske babystatuen i Oslo Park

Han ble arrestert i desember 2019 og har vært gjenstand for mye gransking i Flock-magasiner og sosiale medier etter hans opptreden i den foreløpige domstolen.

“Det som virker uforanderlig og veldig ille, er kanselleringen av kulturen,” sa Erskine. “Vi må stoppe dette og fange oss selv. Pressen, tastaturspillere,” vær snill “pøbel – de er minst av dem alle.

“Jeg savner henne så mye. Det er fortsatt uferdig virksomhet, jeg vil aldri hvile, og fremfor alt trenger jeg henne nå. Love You Little Button X Power for her family and friends for this next bit.”

Bilde:
Stjernen ble avbildet på Brit Awards i London i 2019. Bilde: A.P.


Burton, som ikke støttet søksmålet mot stjernen, delte et bilde og sa: “Jeg vil aldri glemme deg.”

Under etterforskningen av Flocks død fortalte stjernens mor, Christine, retten at hun ikke var “overgriper” og beskyldte politi og påtalemyndigheter for å “ha” det på grunn av hennes “kjendisstatus.”

Etter rettssaken hyllet Ms. Black en “vakker, morsom, omtenksom, snill, lojal” kvinne som var “selvsikker” men “full av frykt”.

Black etterlot seg tvillingsøsterparet, eldre bror Paul, storesøster Elizabeth og foreldrene Ian og Christine.

Alle som er emosjonelle eller selvmordstunge kan ringe samaritanene på 116 123 eller på jo@samaritans.org i Storbritannia. I USA kan du ringe den samaritanske avdelingen i ditt område eller ringe 1 (800) 273-TALK

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *