Carollo vinner €6,5 millioner i lotto: Hva vi vet om den heldige vinneren

8. mars har Lotto en heldig vinner med en gevinst på €6,5 millioner. Denne fredagen meldte Landslotteriet vinneren. «Mange drømmer om en hyggelig tur, eller å kjøpe eller pusse opp et hus hvis de vinner i lotto,» begynner uttalelsen. «I dag vil en hel familie være i stand til å gjøre denne drømmen til virkelighet. Historien om denne vinneren, som er fra 55 til 64 år gammel, er lik historien til mange lotterivinnere.»

Ifølge lotteriet er han en vanlig spiller. «Han er en lojal lotto-spiller som spiller sine egne tall og ofte på samme salgssted, her i dette tilfellet Cora de Châtelineau. Og 8. mars slo han jackpotten og vant nøyaktig €6 512 774. Dette er den største gevinsten i 2023 og årets første store vinner i Haino County.

I november 2022 var det allerede en vinner i Hino County som vant €3 500 000. «Siden begynnelsen av 2023 har Lotto allerede fått 8 millionærer!» , fortsetter pressemeldingen. «For å bevare anonymiteten til vinneren, presenteres en symbolsk sjekk i dag til direktøren for Cora de Chatelineau.»

READ  Oppfølgingsteknologi, den enkle og praktiske måten å spare penger på

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *