Carrollos «supporters» røyk tvinger Charleroi – Mechelen til stopp… Zebras leder 1-0.

Sporting de Charleroi var vertskap for Mechelen denne lørdagskvelden i en spent atmosfære. Ble feid av Genk (4-1) i ligaen Så i den belgiske cupen mot Seraing (4-1)., Carolos, som ligger på 12. plass i Pro League, er ikke der. Zebra-supportere er slitne og har vært kjent for å motarbeide malinois ved å kaste tennisballer og røykbomber på gresset.

Returvarsel Felice Massou Så Karolos stilte ikke tilhengere. Etter noen minutters spill kastet noen «fans» tennisballer og noen røykbomber ut på banen, noe som fikk dommeren til å avbryte kampen for første gang.

Tolv minutter senere gjorde supporterne det igjen. Dommeren hadde ikke noe annet valg enn å sende alle 22 spillerne til garderoben i ti minutter. Etter det begynte møtet å bli «stille». Vel, det var det vi trodde…

Sebraene ledet med et mål Benbuwali I begynnelsen av andre omgang (1-0, 52′), i det 70. minutt av kampen, bestemte noen supportere seg for å boikotte kampen ved å kaste en ny røykbombe på banen.

Som Sporting Anderlecht i SchleswigCharleroi bør derfor Et tap resulterer i et tap med en score på (5-0).

READ  Siste overganger og overgangsrykter 07/09: Pjanic - Da Silva Costa - Aurier - Ouali - Mboyo - Dembele - De Sart - Gabriel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *