CBS Norway Comedy – Gjør en «Match» med den amerikanske nyinnspillingen av DBI Vision

Passe

CBS Red Arrow Studios International i USA har en nyinnspilling av det norske manusdesignet Passe Under utvikling.

Showet, med tittelen Spilletid, Er skapt Jeg, meg selv og jeg Laget av Dan Gobleman, Aaron Kaplans Capitol Entertainment, Michael Strahan og hans SMAC Entertainment, New Media Vision, Red Arrow Studios International og CBS Studios.

Cobbleman skrev, Spilletid En ny komedie med ett kamera, tilpasset den originale serien, produsert av Ap & Bjorn for NRK i Norge, og dreier seg om en familie hvis daglige liv stoppes av profesjonelle sportsreporteres løpende kommentar. Distribuert av Red Arrow Studios International Passe Skriptformat over hele verden.

Cobbleman Aaron Kaplan og Dana Honor for Capital Entertainment, Wendy Drilling for Drill TV, Strahan, Constance Schwartz-Morini og Thea Man for SMAC Entertainment, Todd Litchon for New Media Vision .

Tim Heckhards, SVP i Red Arrow Studios International’s Global Sales, sa: Passe Under utvikling hos CBS, med et så talentfullt og topp team. Med sin unike prototype og umiskjennelige humor, Passe Det er velegnet til å få en plass i hjertet til det amerikanske publikummet. «

READ  29-åring dør av norsk vaksine i Norge - myGC.com.au

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *