CD&V foreslår at Regjeringen til høsten utarbeider budsjettene for 2023… og 2024

CD&V foreslo onsdag at den føderale regjeringen utarbeider budsjettet for 2023 til høsten, men også regnskapsåret 2024 siden i år vil bli preget av to valgfrister: det føderale og regionale valget om våren og, i oktober, det kommunale og provinsielle valget. seg. valg. .

«Jeg har sittet her en stund og jeg vet at det ikke er lett å lage et budsjett og gjennomføre strukturreformer med valg i vente. Siden 2023 ikke er et valgår, vil det være lurt å ikke også utarbeide 2024-budsjettet. at vi allerede har hovedlinjene. denne høsten», forklarte leder av gruppen i salen, Servais Verherstraeten. I opposisjon mente N-VA ideen som interessant, men lite troverdig når det gjelder budsjettjusteringen som diskuteres, og at den er relatert til en økning i underskuddet på 4.300 millioner sammenlignet med i utgangspunktet. De fleste husket de eksepsjonelle omstendighetene (krise i Ukraina og enestående inflasjon i flere tiår) som krevde en rekke støttetiltak.(Belgisk)

© 2022 Belgia. All reproduksjon og representasjonsrett forbeholdes. All informasjon gjengitt i denne delen (innleveringer, bilder, logoer) er beskyttet av immaterielle rettigheter som eies av Belgia. Følgelig kan ingen del av denne informasjonen reproduseres, modifiseres, redistribueres, oversettes, kommersielt utnyttes eller gjenbrukes på noen måte uten skriftlig forhåndssamtykke fra Belgia.

READ  Hvordan avbryte eller redigere en allerede sendt melding i Meldinger

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *