Celine Dion, trist av helseproblemer, deler triste nyheter som bekymrer fansen

Mennesker og kongelige

Diva The har kunngjort at hun utsetter sin nye bolig i Las Vegas. Akutte og vedvarende muskelkramper. ” Det var bekymring blant hans følge og fans.

En fryktelig nyhet for de som planla å se henne under hennes nye bolig i Las Vegas: Celine Dion kunngjorde dessverre at hun ikke ville stå på scenen neste måned og i januar / februar 2022.

Les også> Celine Dion: Her er hennes siste lidenskap på 42 millioner dollar [PHOTOS]

Mens “Resorts World” ventet på Diva, la hun ut en forvirrende rapport om helseproblemene sine på Instagram, som ville holde henne borte fra stedet en stund: ” Uforutsigbare fysiske symptomer tvinger sangeren til å utsette planleggingen fra 5. til 20. november og fra 19. januar til 5. februar 2022. Hennes medisinske team fortsatte å evaluere og behandle henne, men symptomene hun opplevde tillot henne ikke å delta på øvelser for det nye showet. ”, Kan vi lese.

Sangeren delte en uttalelse delt på sosiale medier med en hjerteskjærende melding: ” Jeg ble hjerteknust av denne situasjonen. Teamet mitt og jeg har jobbet med det nye showet vårt i 8 måneder, og det faktum at vi ikke klarte å stå på scenen i november, gjør meg trist utover ord. Resorts World Las Vegas og mine partnere i AEG har jobbet utrettelig for å produsere dette splitter nye sofistikerte teatret, som er helt fantastisk. Jeg føler meg så dårlig for å slippe dem, og jeg er så lei meg for å bedra alle fansen som planla å komme til Las Vegas. Nå må jeg fokusere på helsen min for å gro raskere … Jeg må komme meg ut så snart som mulig. – Celine xx … “

Les også> Celine Dion: Sønnen Renee-Charles Angel klarer ikke å slutte fred, og dør i en tragedie

READ  Vreid deler "Wild North West" musikkvideo

Mange fans har uttrykt sin bekymring og sendt gode restitusjonsmeldinger til Celine, som ikke er sikker på om “Courage World Tour” som starter i mars 2022 vil finne sted. Vi krysser fingre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *