Celtic FC krever politiets handling etter å ha blitt misbrukt av dårlige sekteriske spillere i Ibrax før kamp mot Rangers

Celtic fotballklubb Politiet har krevd handling etter at spillerne deres ble mishandlet av en rekke beryktede sekteriske overgripere i forkant av lørdagens gamle firmakamp.

Klubben har tatt opp saken med politiet etter en mengde mennesker utenfor Ibrax Før starten på sekterisk overgrep mot spillere når laget går ut av bussen.

Av noen Team Når teamet forlater kjøretøyet, kan de bli hørt rope «Phenian CD» og «Popist CD».

Andre startet voldelige overgrep som «kunj that bado» og «f ***** gram bado c ** d».

Celtic-spillerne ble utsatt for voldelige overgrep da de kom inn på stadion

Politiet Laget ble suspendert da spillerne fortsatte å si opp treneren.

Nå krever Celtic – som tapte 1-0 for sine bitre rivaler – handling, og klubben sier at de tror «alle anstrengelser» vil bli gjort for å identifisere de ansvarlige.

En talsmann for Celtic FC sa: “Det sekteriske overgrepet som våre spillere og ansatte opplever er helt uakseptabelt.

«Vi har tatt opp dette med politiet i Skottland, og de har bekreftet at de etterforsker saken. Vi håper at det blir gjort alt mulig for å identifisere de ansvarlige og ta alle nødvendige tiltak.»

Politiets skottoverbetjent Stevie Dolan sa: “Vi kan bekrefte at en etterforskning av dårlige kommentarer og sanger er i gang når Celtic FC-trener Ibrahimovic ankommer stadion i forkant av fotballkampen lørdag 2. januar.

«Dette er en alvorlig etterforskning. Det er ikke gjort noen arrestasjoner i denne saken.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *