Celtic Sweden stiller opp med Carl Starbelt for å erstatte den norske hatten Chris Azer

Michael Tomscart (L) fra Danmark og Carl Starbelt Wei fra Sverige (ballfoto av LISELOTTE SABROE / Ritzau Scanpix / AFP av Getty Images)
Michael Tomscart (L) fra Danmark og Carl Starbelt Wei fra Sverige (ballfoto av LISELOTTE SABROE / Ritzau Scanpix / AFP av Getty Images)

The Scandinavian forventes å avslutte sine fem år på Barclays i sommer med Norwich City-førtallene for sin signering, selv om Newcastle og tidligere A.C. Milan er knyttet til et trekk til 23-åringen.

Asers utgang etter kredittkreppet vil være for kort bak Celtic, med Shane Duffy tilbake til Brighton tidligere i år, med Niran Pitton, Stephen Welsh og Christopher Julian som ryggraden.

Melde deg på Til vårt nyhetsbrev for fotball

Melde deg på Til vårt nyhetsbrev for fotball

Det er håpet at dette vil styrke behovet for alternativer og at klubben vil føre samtaler med Rubin Kasan om signeringen av den svenske internasjonale Carl Starfeld ange Postegoglo for andre sommer.

Celtic Chris Azar. (Foto av Craig Foy / SNS Group)

Les mer

Les mer

Celtic mot Sheffield Wednesday: Kick-off tid, live stream og TV detaljer, strandpromenaden …

Lederen mottok allerede nyrekrutteringen Liam Shaw fra Sheffield på onsdag, og med ugle Osas Urhokit gjorde den første overføringen av den australske tiden forrige uke.

Klubben er for tiden i Newport for pre-season trening og møter Hillsborough Club på onsdag.

Få ubegrenset tilgang til all Scotsman-spilldekning uten behov for et fullstendig abonnement. Ekspertanalyse av de største spillene, eksklusive intervjuer, live blogger, utvekslingsnyheter og 70 prosent færre annonser på Scotsman.com – alt for mindre enn $ 1 i uken. Bli med oss ​​i dag

READ  Fakebox: Potensielle budgivere i Norges første havbris anbud

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *