Champions League: Manchester City taper sine første poeng, Maccabi Haifa overrasker Juventus

FCK ligger på 3. plass (2 poeng). I gruppe H tapte Juventus (3 poeng) 2-0 på Maccabi Haifa og har bare et glimt av håp om at de kan gå foran PSG og Benfica (7 poeng), som møtes senere på kvelden. Pep Guardiola dro for første gang denne sesongen, Erling Haaland, som scoret 20 mål på 13 kamper i alle konkurranser. Phil Foden var også beskyttet i motsetning til Kevin De Bruyne, som ble byttet ut på den 77. På deres Delia Parken-stadion satset Lions på kontra og et skudd på mål av Lucas Lerager ble avverget til corner av Ederson (19.). The Citizens ble tildelt en straffe av VAR for en enhåndsfelling av Nicolai Poulsen, som Riyad Mahrez bommet (25.). Tidligere Anderlechtois Sergio Gomes blir utvist for ikke å blåse i fløyta på Elias Gelert på videointerferens (30.).

I en uformell første periode var De Bruyne på omstart, men skuddet hans fra distanse ble klarert av Camille Grabara (50.). Mancunians stablet på streikene, men Grabara forble ustoppelig. Citizens reiser til Dortmund 25. oktober før de tar imot Sevilla 2. november, som de slo 0-4 i første omgang.

Hos Maccabi stolte Barak Bakker på sin trefork med Fransdi Pierrot (ex Mouscron), Dean David og Omar Adzili, som raskt brøt gjennom et firemannsforsvar stilt opp av Massimiliano Allegri (7., 1-0). I sitt eget spill så de grønne Tjarron Cherys frispark treffe tverrliggeren (12.) og Wojciech Szczesnys skudd fra Adzily avviste (16.). Den solide Torino-keeperen kunne imidlertid ikke hindre den israelske spissen i å signere dobbelen med et krøllet skudd (44., 2-0).

READ  Real Madrid dominerte Frankfurt for å vinne sin femte europeiske supercup

Etter pause var turinerne først i aksjon, med Daniel Rugani som satte inn en heading og Josh Cohen avverget med en tap-in (55.). Med et angrep snudde ikke den gamle damen saken og de beholdt tredjeplassen foran Haifa med 3-1 seier i første omgang.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *