Changelog Dofus 2.65, hva er nytt med oppdateringen? – Breakflip

Dofus mottar oppdateringer jevnlig, og dette er spesielt tilfelle denne tirsdagen 20. september. Finn Changelog 2.65 og hva den brakte.

dofus fortsetter å oppdatere og har mottatt en ny oppdatering tirsdag 20. september som gir mange balanser, men også summen av en aktivitet som forventes av spillerne.

Som vanlig, Ankama har publisert en endringslogg (font) gir alt som har blitt endret i spillet, så vi vil gi deg den viktige informasjonen som ble brakt med 2.65-oppdateringen.

Changelog 2.65 i Dofus, hva bringer oppdateringen?

Hvis du vil vite alt innholdet i 2.65-oppdateringen, kan du se endringsloggen levert av Ankama og tilgjengelig ovenfor. For å syntetisere informasjonen som skal beholdes, er dette hva den bringer i store trekk:

  • Det er gjort balanser til Pandawa-tanken ved å fjerne stabelen med «usårbarhet» og ikke-sikteskade mens du bruker den på Pandawas allierte. Dette gjør det umulig å kombinere sårbarhet og fermentering, noe som reduserer tankingen fra Picole
  • Ulike endringer og balanser for Pandawaene
  • Vanlige stavemodifikasjoner og tillegg ble brakt
  • Lagt til en ny aktivitet, Expeditions. som er tilgjengelig fra 27. september

For å lære om disse endringene for Pandawas, ga Ankama informasjon på en Devblogg (font), det samme gjelder endringer i vanlige staver (font) og et fraktprogram er også publisert (font). Til slutt, husk detvedlikehold er planlagt til tirsdag 20. september med start kl. 08.00 dofus for å implementere denne 2.65-oppdateringen.

bli med i vår Discord FR i Dofus Y Følg oss på Twitter å følge med på nyhetene våre og stille dine spørsmål!

Lagt ut 19.09.2022 kl. 21:17

med skråstrek

READ  Tomb Raider-trilogien er tilgjengelig gratis frem til 6. januar 2022

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *