Charles IIIs kroning: Buckingham slipper to nye offisielle bilder (BILDER)

Buckingham Palace har delt to nye bilder av kong Charles og dronning Camilla på deres kroningsdag. Det første bildet viser monarken med arvingene til tronen, prins William og prins George, mens det andre bildet viser Charles, Camilla og prins George ved siden av deres følge. En av assistentene er Annabelle, søsteren til Camilla.

Det første bildet ble tatt i tronsalen til Buckingham Palace. Charles har på seg kronen, kroningskåpen og alt tilbehør. Han sitter på en av tronene som ble opprettet for kong Edwards kroning.

Det andre bildet er tatt i samme rom, der kongeparet poserer med åtte sider og ledsagere. Prins George, som deltok på Charles sin kroning og ble med i prosesjonen, var en side. Charles bærer igjen statens krone og kronen, Camilla bærer dronning Marys krone og kronen hennes.

Kong Charles III og dronning Camilla poserer for et bilde med sine æressider og damer til stede på kroningsdagen. Venstre til høyre Ralph Tolmache, Lord Oliver Cholmondeley, Nicholas Barclay, Prince George, Marchioness of Lansdowne, King Charles III, Queen Camilla, hennes søster Annabelle Elliott, Queen Freddies barnebarn Parker Bowles, Queen Arthur Elliotts nevø og barnebarnene Gus Lopes og Louis Lopes. ©WPA Rota
READ  Filmen vil endelig bli utgitt på Disney+

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *