Charlie Condo avslører at «Nastyist» -feiringen han møtte var en tidligere medstjerne

© Bang Showbiz
Charlie leilighet

Charlie Condo sa at han «måtte jobbe tett i lang tid» med den «verste» kjendisen han noen gang hadde møtt.

Den tidligere Coronation Street-stjernen, som spilte som Marcus Dent i ITV-såpe fra 2007 til 2014, innrømmet at den «beste» stjernen han møtte var «Lord of the Rings» -skuespilleren Vico Mortensen, da han jobbet med filmen «Good» fra 2008. «, Men hans kommentar om den navnløse ubehagelige personen fikk TwitterSphere til å gjette hvem det var.

Charlie skrev på Twitter: “Ta notatet mitt fra ri bridge London, hvem er den største feiringen du noen gang har møtt?

Enestående – Vico Mortensen var enestående da jeg jobbet med ham.

Gnostiker – noen jeg må jobbe tett med i lang tid ….. (sic) »

Vicky Entwistle – som spilte Janice Patterson i «Cory» – utløste spekulasjoner om at Charlie kanskje hadde jobbet med den «dårlige» fyren ved såpen, som han svarte på: «Jeg vet !!!!

Tidligere Goebbels-favoritt Charlie utdypet ikke hvem den uønskede personen var.

Han vendte oppmerksomheten mot den «beste» feiringen, Vigo kjøpte ham britiske aviser mens han jobbet i Ungarn, og ga ham søtsaker og kaker før han møtte skuespilleren.

Charlie skrev: «Den første dagen i Ungarn gikk han ut og fant en butikk som solgte britiske aviser og la en last med søtsaker og kaker i traileren min. Før jeg fikk møte ham (sic)»

Tidligere «Football Players» koner og «Holby City» stjerne Laila Rouas har innrømmet at Hugh Jackman er en av de største kjendisene han noensinne har møtt.

Han twitret: ”Kan jeg nevne noen andre?” Reelhawk Jackman er en veldig kjekk mann. Jeg fløy til Sydney for en audition for Wolfman. ) «

READ  Ett show ble slått av publikum etter showets ‘frekke og profesjonelle’ slutt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *