Charlie lider under angrepsforsøk, Timothy i fare (detaljert synopsis av DNA kapittel 1272)

«Tomorrow Belongs to Us» forhåndsvisning, dybdesynopsis og spoilere for DNA-episode 1272, tirsdag 13. september 2022. Som nesten hver dag, nyheter Avslører de gjenværende konspirasjonene. I dette nye kapittelet er Valentin på sporet av sitt neste offer. Politistasjonen er målet for et nytt angrep. William er spesielt mistenksom mot Nordin, og Judith er sjalu..

Reklame

Ta tak i TF1

Morgendagens forhåndsoppsummering er vår 12. september 2022 Også tilgjengelig på nett. God lesning.

Reklame

Tomorrow Belongs to Us 13. september 2022 episodesynopsis og spoilere

Judith er sjalu

I dag begynner Emma sitt offentlig interessearbeid ved messen, hvor hun må ta seg av Society for the Protection of the Pool, som har blitt startet på nytt av Alex. Judith blir presentert med et håp. Etter å ha tatt seg av foreningens kommunikasjon, forklarer Alex til datteren sin at Emma Moss kan hjelpe dem. Han tror det vil være bra for imaget deres. Judith er enig i at faren har rett, men minner ham om at de er partnere. Hun bør varsles hvis han tar en avgjørelse i fremtiden.

Samtidig kommer Emma til messen. Alex gjør introduksjonen. Judith ønsker ham velkommen, men holder seg fjern. Jordan kolliderer med Emma. I fjor deltok de to i elokusjonskonkurransen sammen. Emma forteller den unge mannen om hennes problemer med loven. De blir raskt allierte. Jordan avslører deretter følelsene sine for Emma til Judith. Han finner henne «kald og spesiell». Den unge kvinnen har problemer med å skjule sjalusien. Judith forteller Jordan at hvis hun vil flørte med Emma, ​​bør hun gjøre det utenfor jobben.

Den som tror på å ta den, blir tatt

Nordin og Manon spiser lunsj på terrassen. Manon sitter på fanget til Nordin og kysser elskeren sin. Greit nok skulle Nordin ha likt at Manon satt i en stol, da jentas foreldre ikke var langt unna, men jenta så det ikke. Hun klarer å trekke Nordin ned i fallet. De to elskerne ligger på terrassen og kysser trøtt, men William overrasker dem, og scenen metter sulten hans. Etter en stund bestemmer han seg for å rydde opp med Nordin slik at det ikke skjer igjen.

READ  Francis, fra Malmedy, vekker oppsikt i sosiale medier med sangen sin «Don't Forget to Change the Times» (Video).

På ettermiddagen trener Manon til konkurransens sportsbegivenhet ved bassenget. Nordin trener den unge kvinnen. Lisa på sin side kommer tilbake fra jogging. Nordin vet ikke at Lisa er Downeyers nabo, og han er litt ukomfortabel.

Arora kommer hjem fra jobb. Manon og Nordin drar. William og Aurore har huset for seg selv. William føler seg skyldig. Føler at han var litt hard mot Nardin… Aroor tar av seg t-skjorten og ønsker å muntre opp mannen sin på sin egen måte. William tok av seg skjorta. Så kysser de lidenskapelig. Tilbake fra pizzeriaen overrasker Nordin og Manon William og Aurore i sengen, halvt avkledd for å dele et intimt øyeblikk… Litt keitete beklager William dette keitete øyeblikket.

Reklame

Han slettet Valentines data fra politiets server

Darius er mistenkt av politiet for å være angriperen til Judith Delcourt og Elsa Massari. Spamassøren, som ble brakt til politistasjonen tidligere på dagen for avhør, sa at han ikke angrep de unge kvinnene. Etter å ha overnattet på politistasjonen, blir Sara avhørt igjen tidlig om morgenen. Han innrømmet selv å ha vært på åstedet for Judith Delcourts angrep. Han er fast på Spoon, og Judith kjenner ham igjen når han går ut av varebilen. Han er klient på spaet der han jobber. Men dette er ikke nok til å ødelegge ham, i stedet vet etterforskerne at angriperen velger ofre på arbeidsstedet. I tillegg sa Marius at han grep inn i Bouzigues kvelden for angrepet på Elsa, men han var ikke på listen over brannmenn mobilisert onsdag 31. august. En lamslått Darius forklarer Sarah at han byttet reservist i siste liten.

Georges avbryter etterforskningen. Da Elsa Massari ble angrepet, var hun på telefonen til Darius» overordnede om at Darius faktisk var i ilden. Siden modus operandi for begge angrepene er strengt tatt den samme, betyr det at hvis det ikke var Darius som angrep Elsa, så angrep han ikke Judith Delcourt. En frigjort Darius ble satt fri.
Lisa vil invitere Valentine Dusmenil. Hun hadde intervjuet den unge mannen på en uformell måte på spaet dagen før, men da hadde hun ikke visst at han hadde jobbet på stråtakhytta i sommer. Martin godtar Lisas forespørsel, og Aurore forhører på sin side Manon for å finne ut om hun har lagt merke til noe uvanlig med den unge mannen.

READ  "Bpost vil ikke gjøre noe, jeg må administrere pakkene mine"

Valentine blir politiets mistenkte nummer 1. Han blir tilkalt til politistasjonen og avhørt av Lisa. Den unge mannen flørter fryktløst med den unge kvinnen. Lisa trekker ikke ut og legger press på ham. Den unge kvinnen spekulerer i at Valentine var motivert av verk som inneholdt halvnakne kvinner. Den unge mannen forsikrer politikvinnen om at dette ikke er tilfelle og forklarer den unge kvinnen at han ikke har noe problem med å finne kvinner som er villige til å ta av seg klærne hans. Lisa spør Valentine om han kjenner Timothy Brunette. Valentine innrømmer at hun møtte ham en gang fordi han er samboerens venn. Han fremstiller Timothy som en person i sin boble og rare. Georges ser etterforskningen bak et enveisspeil og er imponert over Lisas etterforskningsevne.

Sarah sjekker Valentine-varslene. Gabrielle bekreftet overfor politikvinnen at sist onsdag 31. august spilte hun konsollen med Valentin utover kvelden. Dessuten luktet han aldri stillestående eller kloakk. Sara spør Gabriel om Valentin vet at Timothy er god på datamaskiner. Gabriel tror han nevnte det en gang.

Valentine ble fjernet fra listen over mistenkte. Etter å ha forlatt politistasjonen, støter Valentine på Charlie på skjeen og inviterer seg selv til bordet sitt. Han forteller den unge kvinnen at han er glad for at han jobbet for henne i sommer, og at han aldri trodde han ville savne henne så mye. Valentine legger deretter hånden på Charlie. Den unge kvinnen setter ham tilbake på plass, men hun merker at Valentine er varm som om han har feber. Den unge mannen forklarer Charlie at han må ha et malariaanfall. Han fikk denne infeksjonssykdommen i Afrika. Riktignok har han en kur, men han påpeker overfor Charlie at en kalddusj også ville vært hyggelig i hans selskap. Charlie gjør det klart at han ikke er interessert i Valentine og forlater Spoon. Etter at han drar, tar Valentine en kininpille.

READ  Jennifer, som mistet 5 av sine 6 ferdigheter i et kryssild på "The Voice All the Stars", forklarer denne hekatom

Deretter slutter han seg til sitt hemmelige hul og tvinger Timothy til å slette dataene hans fra politiets server. En politistasjon er målet for et nytt dataangrep. George kan ikke gjøre noe. Roxanne legger på seg en feil og prøver å finne Timothy. Men sistnevnte var i stand til å lenke til FNAEG (National Automated Genetic Fingerprint File). Roxanne antar at kidnapperen bruker Timothy for å slette identiteten hennes og skapet fra filen. Dessuten, Timothy fikk viljen sin, han slettet en fil. Martin frykter at kidnapperen vil eliminere Victor Brunets sønn.

Charlie på sin side går rolig nedover gaten når en mann i svart (logisk nok Valentine) dukker opp fra et kum og angriper ham bakfra. Men den unge kvinnen forsvarer seg og stikker av. Charlie går til hjørnet og tar tak i en trebit. Hun går tilbake i skrittene klar for kamp, ​​men angriperen hennes angriper dem. Charlie er sjokkert.

I morgen er vår med forhåndssynopser og spoilere frem til 30. september 2022

Tomorrow Belongs To Us Summer 2022 News Truth

Vi eier morgendagens korte og innledende briefs frem til 30. september 2022 Ved å følge denne linken

finne» Morgendagen tilhører oss Mandag til fredag ​​på TF1 kl 19.10, men også på streaming og reprise på MYTF1.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *