Charlotte Cashiraki imponerer Croyset med sin fantastiske kjole med åpen rygg

Mote

Chanel Muse dukket opp på den røde løperen i hendene til ektemannen Dmitry Rassam, og viste frem all sin eleganse med en lang midnattsblå kjole uten rygg.

Hun er ikke barnebarnet til den berømte Grace Kelly. Denne fredagen strålte Charlotte Kasiragi mens hun klatret opp trappene til filmen Søsken Med Marion Cotillard. » Den mest elegante kvinnen på berget , ryktet i Monaco, dukket opp på den røde løperen i Cannes sammen med ektemannen Dmitry Rassam, sønnen til filmskaperen og skuespillerinnen Carol Bouchett. Men mest av alt har Carolines datter fra Monaco vært kanalens museum siden i fjor, og har blitt utforsket på nært hold.

Les mer> Marion Cotillard legger Cannes for føttene hennes med en dristig rød løper-look

Og det var feilfritt for hennes mest elegante valg, med en lang midnattsblå poseløs kjole. Sober og elegant er kjolen hennes prydet med vakre sølvøreringer og et armbånd i samme stil. På frisyresiden valgte Charlotte Kasiragi raffinert ristet brød.

Prinsessen av Monaco, som ble valgt av Chanel til å representere vår-sommer-kolleksjonen 2021, overveldet verden hennes på sine første bilder som modell. Og hun fortsetter å bevise at hun er på toppen av eleganse.

READ  Prins Harry 'på stadig mer stilisert land' blant nylige angrep fra den kongelige familien | Royal | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *