ChatGPT Bing Chat viser feilmeldingen «Noe gikk galt», rettelsen kommer snart

Helt siden Microsoft integrerte ChatGPT i Bing, har folk plutselig blitt interessert i Microsofts søkeverktøy. Den nye AI Bing Chat ser at mange mennesker drar dit for å be om hjelp med forskjellige ting. Men mens Bing Chat har skapt oppsikt, står utviklerteamet hos Microsoft overfor noen utfordringer med å levere den beste opplevelsen.

Mange brukere klaget nylig over at de så en «noe gikk galt» feilmelding etter å ha åpnet Bing-chat. Mikhail Parakhin, som for tiden jobber hos Microsoft, erkjenner problemet, sa at selskapet jobber med en løsning. Som Parakhin sa, var årsaken til feilmeldingen «belastningsøkningen» som ble vitne til av Bing Chat.

Microsofts Parakhain forklarte også at det er fem hovedfaktorer knyttet til økt belastning, og utviklingsteamet har løsninger for tre av dem og avbøtende tiltak for de to andre. Microsoft har imidlertid ikke sagt når dette vil bli fikset for alle. Forhåpentligvis vil det ikke ta mer enn noen dager før Bing Chat-opplevelsen blir normal igjen.

Microsoft leder sakte folk gjennom ventelisten og gjør det nye Bing Chat-alternativet tilgjengelig for flere. Med andre ord, flere og flere bruker Bing Chat hver dag, noe som forklarer «økningen i belastningen». Etter en overveldende respons fra brukere, vil Microsoft helt sikkert forbedre den generelle opplevelsen slik at Bing Chat ikke vil bli påvirket av økt belastning i fremtiden.

READ  Facebook brukes nå av bare en tredjedel av amerikanske tenåringer, viser studien

Ser du feilmeldingen «noe gikk galt» når du bruker Bing Chat AI-funksjonen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *