Chelsea News and Transfer Talk: Pulisic, Odegaard, Mount, Havertz

Chelsea vil være fri til 4. april, da de gjenopptar Premier League-kampanjen hjemme mot West Bromwich Albion. I mellomtiden har vi noen nyheter og notater å dekke, men vi begynner med en overføringstale.

Martin Odegaard, Arsenal-spiller / utlånt fra Real Madrid, skaper overskrifter i denne internasjonale pause. Han er kaptein på et norsk team som får global oppmerksomhet for sin protest over utnyttelsen av arbeidsinnvandrere som bygger anlegg for Qatar-VM.

Odegaard har vært det siste strået i Arsenal, hvor han har muligheter som han rett og slett ikke ville ha på Santiago Bernabéu Stadium. Zinedine Zidane vil tillate nordmannen å dra i sommer, melder Fotballinnsider, og hvis det blir noe av, betyr det konkurranse for Arsenal i løpet av å anskaffe det definitivt.

de Daglig stjerne hevder Chelsea, Liverpool og PSG er interessert, og det presser verdsettelsen fra € 35 millioner til € 55 millioner, i løpet av bare noen få uker.

Se på dette rommet da det er en overføringskamp som kan varme opp og utløse en budkrig.

Videre har dette vært en veldig innholdsrik internasjonal kamp for Christian Pulisic, som har åpnet seg offentlig om sin rolle i Chelsea og hans intensjoner og ambisjoner på Stamford Bridge. Denne sesongen har vært, vel, vi gjorde bare vårt grundige rapportkort om 22-åringen Amerikaners sesong, og karakterene var åpenbart ikke høye.

I dag var det imidlertid en stor avtale, da Pulisic var Matchens mann og lagkaptein i USAs 2-1-seier over Nord-Irland i en vennskapskamp. Han konverterte en PK til å bli den trettende spilleren som scoret minst 15 mål for USMNT og den nest yngste som kom.

READ  1000 amerikanske marinesoldater ankommer Norge for trening i kaldt vær - Europa

Det var også dette:

Kanskje dette vil stimulere en individuell forandring for ham? Han var ikke den eneste unggutten fra Chelsea som i dag triumferte for sitt respektive land.

Mason Mount scoret for England i sin 2-0-seier over Albania i VM-kvalifiseringen, og Kai Havertz scoret igjen for Tyskland. Mount ble den første Chelsea-spilleren som scoret eller assisterte i tre påfølgende Three Lions-opptredener siden Frank Lampard, som økte strekningen til syv før den endte i 2013.

Nyt showet:

Havertz-assistenten i dag utfyller målet han scoret mot Island for tre dager siden. Faktisk trives Chelsea-spillere overalt, på forskjellige måter i løpet av denne internasjonale pausen.

Paul M. Banks løper Sportsbenken, forbinder med Nyheter nå. Banks, forfatteren av “Nei, jeg kan ikke få gratisbilletter: leksjoner fra et liv i sportsmediebransjen, “Han har dukket opp regelmessig den WGN, Illustrert sport, Chicago Tribune Y SB Nation. Følg ham videre Twitter Y Instagram.


Drevet av

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *