Chris Hemsworth tar en pause fra kino etter å ha lidd av Alzheimers sykdom

«Lev lenge og godt.» Dette er mottoet til National Geographic Series, Uendelig med Chris HemsworthI den går den muskulære inkarnasjonen av Thor for Marvel gjennom en rekke tester og utfordringer. «For å lære hvordan vi kan utvide vår helse, styrke og intelligens inn i alderdommen.»

I denne sammenhengen avslørte kliniske tester at han hadde arvet to ApoE4-gener fra begge foreldrene, som bare utgjør 2 til 3 % av verdens befolkning. Det er en sjeldenhet «Hans største frykt»Det gjør ham ti ganger mer sannsynlig å utvikle Alzheimers sykdom enn andre.

«Det er ikke et disponerende gen, men et sterkt symptomfortalte den 39 år gamle stjernen til Vanity Fair. For ti år siden ble det ansett som en avgjørende faktor.» En advarsel fikk ham til å ta en stor beslutning: å ta en pause fra kino. «Det er ikke slik at jeg resignerte, men det utløste noe i meg, og det fikk meg til å ta litt fri. Med Alzheimers, fordelen med forebyggende tiltak, påvirker det hele livet ditt. Det handler om søvn. Ledelse, stressmestring, ernæring, bevegelse , trening. De samme verktøyene, de bør brukes konsekvent.»

Chris Hemsworth forsvarer seg ved å avsløre farene for seg selv og bestefaren. «å manipulere, å dramatisere, å empati eller forsøke å underholde», men også for å gjøre publikum oppmerksomme på viktigheten av å teste for genetisk disposisjon. Senere vil han nyte livet uten å sette en dato for hans retur til kino: «Jeg vil ha mye tid, noe som vil gjøre alt lettere. Jeg skal være sammen med barna og kona mi.» Han kan kanskje spille en superhelt.

READ  Kanye West gir en gal gave til sin nye kjæreste ... Katy Perry selger huset sitt ...

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *