Chris Jericho har ikke planer om å gjenskape Barbed Wire Death Match med det første

Chris Jericho, en gjest på Absolute Geek Podcast, vender tilbake til sin nylige piggtråd-dødsmatch og avslører at han ikke vil gjøre en ny på veldig lenge.

Han forteller oss:

«Egentlig har jeg sting på innsiden av låret, en situasjon jeg aldri har vært i før og jeg føler meg litt ukomfortabel. Det var brutalt, men det er det vi gjør, det skjer noen ganger. Jeg tror alle likte det og den slags Konkurranse er bra for bryting. , fordi folk er som «Å, det er ikke sant», og noen blir kuttet med piggtråd, og det endrer folks perspektiv.

Det er greit å gjøre det en gang i blant. Kan jeg gjøre en ny deathmatch med piggtråd? Jeg vil gjerne si nei. Jeg har hatt to i min 30 år lange karriere, og kanskje om 30 år gjør jeg en ny.

I den siste episoden av Dynamite, som du finner resultatene av her, vant Chris Jericho sin kamp mot Wheeler Utah, så han vil forsøke å bli AEW verdensmester for andre gang mot John Moxley. En spesiell kamp for «Lionheart» da John Moxley avsluttet sin 182-dagers regjeringstid som mester.

Bildekreditt: AEW


READ  Nastas Influencer gir ut kredittkortkoden, men ikke alt går som planlagt ...

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *