Chris Wilder møter Sheffield United som forlater klubben | Sheffield United

Chris Wilder er satt til å slutte som manager Sheffield United Etter en turbulent dag i Premier League Under-Place Club. Wilder var planlagt å delta på en pressekonferanse på fredag ​​for å forhåndsvise søndagens seriekamper i Leicester, men klubben utsatte den til ettermiddagen før den avlyste den “før 17.00” på grunn av omstendigheter “utenfor vår kontroll”. Kunngjøringen om Wilders fremtid forventes å følge.

Paul Heckingbottom, klubbens under 23-manager, er forstått som ansvarlig for siden mot Leicester. Det er imidlertid ikke tatt noen avgjørelse om den langsiktige overføringen til Wilder.

Ved foten av Premier League-tabellen har Blades blitt marooned med bare 14 poeng fra 28 kamper og trenger å få den mest ekstraordinære vekkelsen i toppflyhistorien i de resterende 10 kampene for å unnslippe eliminering til mesterskapet.

Selv om hendelsene på fredag ​​ikke var planlagt, kom de ikke som noe sjokk. Selv om eieren er Abdullah bin Musad bin Abdul Aziz al-Sadd, har forholdet mellom Wilder og klubbens gruppe nylig anstrengt., Wilder kunngjorde offentlig forrige måned at han vil bli beholdt som manager selv om klubben ikke vant en ny kamp denne sesongen fordi han ville være den beste personen til å lede klubben tilbake til opprykk. Denne uttalelsen tilslørte spenningene som oppstod mellom paret, spesielt utvekslingsstrategien. Lederen foreslo i forrige uke at han ikke visste om han fortsatt ville være i kontoret til neste sesong.

Uniteds kamp denne sesongen er i sterk kontrast til suksessen Wilder har inspirert for mye av sin regjeringstid. Han ble ansatt i mai 2016 etter å ha ledet Northampton Town til League One-tittelen og vant ligaen igjen i sin første sesong med ansvar for United, der han har gjort mer enn 100 opptredener på to nivåer som en klubb han har støttet siden barndommen og som en spiller.

Det tok ham bare to sesonger å avslutte United Championship, og deretter, i forrige sesong, stormet laget hans Premier League, og overgikk spådommene om en umiddelbar exit ved å heve bordet med en energisk og taktisk innovativ stil. Etter å ha flørtet med europeiske kvalifikasjoner endte de niende.

Klubben brukte ca m 50 millioner i et forsøk på å pleie rekorden, hvorav den ene var Registreringsavgift for Ryan Brewster, Men de fleste rekrutter kunne ikke forstå bedre, og det faktum, sammen med skader på nøkkelspillere, bidro til en forferdelig start på en uendelig kampanje for United. Det forventes at Wilder vil bli finansiert i januar for å reparere troppen sin og kjøre en kamp for Premier League-overlevelse, men de ordnet seg ikke.

READ  Aberdeen 1-2 Rangers: Alfredo Morelos dobler for Steven Gerrard

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *