Christina, nonnen som skapte oppsikt på The Voice, har endret utseende totalt

Cristina Scoccia, bedre kjent som søster Cristina, skapte oppsikt i 2014 under det populære sangshowet The Voice of Italy. Den unge kvinnen, 26 på den tiden, skapte en buzz utenfor italienske grenser og vant Telecrochet-utgaven det året, spesielt takket være hennes covers av kjente sanger som No One av Alicia Keys.

Hvis hennes unike stemme gleder mange fans rundt om i verden, utmerker den tidligere kandidaten seg fremfor alt ved å være en god søster og ved å slutte seg til ordenen til Ursulines of the Holy Family veldig presist. Etter showet utnyttet søster Cristina sin nye beryktethet, spesielt da hun deltok i den italienske versjonen av «Dancing with the Stars», til tross for at hun uttalte sine permanente løfter i 2015 hvis hun gikk tilbake til en «enkel» religion. Men de siste dagene, da han ble litt glemt, ble han snakket om igjen: nå har den 34 år gamle sangeren bestemt seg for å forlate ordrene.

Han kunngjorde det i programmet «Verissimo» som ble sendt på den italienske kanalen Kanal 5. Under innspillingen fremsto Christina Scuzzia forvandlet. Med langt løst hår og en persieng på nesen har frøkna endret utseende totalt. «Jeg valgte å følge hjertet mitt uten å tenke på hva folk ville si om meg.Han sa under showet «Verissimo» for å forklare valget sitt, «Jeg tok et sprang av tro og jeg var bekymret for å havne under en bro, sa jeg alltid til psykologen min. Jeg tror på frimodig lytte til hjertet ditt. Endring er et tegn på evolusjon, men det er alltid skummelt fordi det er lettere å fiksere seg ved sin sikkerhet enn å stille spørsmål ved seg selv. Er det bra eller dårlig?»

READ  WWE kunngjør det, Triple H er tilbake!

Hvis hun sier at hun ikke har gitt opp troen, jobber Christina Scuzzia som servitør i dag i håp om å finansiere sangen hennes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *