Christophe Hardiquest tar kontroll over en restaurant i Frankrike og gjenåpner Bon Bon på Volu: «Jeg ble klonet, har vi ikke fortalt deg det?»

Den belgiske kokken, som tidligere spilte hovedrollen, annonserte at han vil overta ovnene til restauranten La Mare Germain som ligger i Chateauneuf-du-Pape (Provence-Alpes-Côte d’Azur-regionen). Informasjon publisert av Gastronomy Information Site Adabula.

«Det er et partnerskap med Strasser-familien, som nylig åpnet en kjeller i Sablon,» Bekrefter informasjonen og forteller oss. «Vi har kjent hverandre i mange år. Arnaud Strasser ble også født i Belgia og vokste opp i Ukkel. Så dette partnerskapet lar meg ha en base i Brussel og en annen i Frankrike i Chateauneuf-du-Pape.«, legger han fornøyd til.

Bon Bon gjenåpner i november

Christophe Hardiquest kunngjorde også gjenåpningen av Bon Bon i Voluey-Saint-Pierre. Det gamle dobbeltstjernekartetMed nye kulinariske ambisjoner. «Jeg relanserer Pan Pan på samme sted, men mindre. Det blir bare 22 seter sammenlignet med tidligere 42. Restauranten åpner dørene i november.», glir han unna. Hvordan vil han styre begge stillingene? «Jeg ble klonet, sa vi det ikke?«, sier han spøkefullt før han forteller at han skal danne et kokketeam og lage menyen sammen med kokk Johan Verhulst.

«Christophe Hardquest blir selve symbolet på skolegang, trening og kulinarisk kreasjon. Vi elsker å ha det gøy, og reisene våre kan gi energi til kreativiteten vår. Men selvfølgelig skal jeg det. Jeg er gründer, men først og fremst kokk. Jeg elsker å være på kjøkkenet«, avslutter han.

Født i Waremme i 1975 og utdannet ved hotellskolen i Namur, klarte Christophe Hardiquest på to tiår å fremføre et svært personlig og intenst moderne kjøkken, som ville gi ham tittelen «Chef de» i 2004, den første Michelin-stjernen . År» i Gault&Millau-guiden i 2010 og andre stjerne i 2013.

READ  Record du monde for Stéphane Bern, l'annimatur a vendu un bien for a montant jamais atteint

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *