Christopher Azer kommer tilbake fra stor skuffelse; Den keltiske stjernen danner den norske XI

Celtic-stjernen Christopher Azer er tilbake i Norges start-XI.

Den høye midtstopperen ble utelatt fra onsdagens oppgjør mot Gibraltar, men han og Mohamed Elionoussou startet på den norske siden av Solbagen. Asers forlatelse så ut til å mates inn i konteksten der hans nasjonale leder insisterte på å flytte Celtic.

Gamle Solbagan fortalte nyhetsbyrået V.G. Azer går videre til en topp 5-liga i sommer. I tillegg gjentok den tidligere Fulham-midtstopperen Brad Hangland nyheten. Det er stor forventning i Norge om veksten til 22-åringen.

67 Abonner nå på Hail Hail TV

Azer og Eleona oussi stiller opp i den stjernespekkede norske troppen. Earling Holland, Martin Edegard og Alexander Charlotte har alle en rolle å spille mot Tyrkia.

Nordmennene har hatt som mål å konkurrere i sitt første verdensmesterskap siden 1998, hvoretter de gjorde uavgjort 1-1 mot Skottland. Tidligere keltisk mann Craig Burley Dorton scoret målet den dagen for å brøle fra hæren.

Imidlertid er spillet ikke uten kontrovers. Onsdag kveld hadde norske soldater på seg skjorter for å protestere mot menneskerettighetsbrudd i Qatar. Verdensmesterskapet i 2022 har vært kontroversielt siden oppstarten, med mange arbeidsinnvandrere drept i byggingen av stadioner og fasiliteter. [Guardian]. Overlevende får tilsvarende liten lønn Human Rights Watch «De Kafala Organisasjon, som knytter visum til arbeidsinnvandrere med arbeidsgivere. ”

Big Chris Azer driver forretninger i Norge / (Foto av Alex Nicodemus / Norphoto via Getty Images)

Både i fotball og etikk er Christopher Azer og Mohamed Elionaoussi keltiske og norske representanter.

FIFA har på sin side ikke tatt noen grep mot landets protester [Guardian].

READ  Kronprins Hogan sender melding til neste generasjon i Norge - Royal Central

Selvfølgelig bør Skottland, Republikken Irland og andre land følge etter. Ingenting er like viktig som menneskerettigheter og helse. Fotball er sekundær til disse tingene, og SFA vil for eksempel ha litt mening om de blir med i Norge før eller siden.

Fra et fotballperspektiv er dette en enorm mulighet for Azar. I morges fikk Newcastle selskap av en smilende flytting på £ 8 millioner til United-midtstopperen. Fremførelser på den store scenen blir evaluert. Hvis Norge kan hjelpe Azeru med å kvalifisere seg til en kamp de kan ignorere, vil vurderingen hans gi Celtic mer penger.

Selvfølgelig vil vi ha Christopher Azar. Tilhengere tilber ham.

Les mer: Verdens dyreste toalettreise, av Scott Brown og Chief.

Vil du fortelle oss noe om denne artikkelen?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *