Christopher Nolan, glad over indisk talent, uttrykker sitt ønske om å jobbe i India

Hollywood-filmskaperen Christopher Nolan sier at han gjerne vil komme tilbake til India og skyte igjen. Han har sagt at han vil komme hit og jobbe med indiske skuespillere. Nolan sa til media: «Jeg har aldri planlagt lenge. Men jeg hadde en fantastisk opplevelse i India. Selvfølgelig vil jeg gjerne komme tilbake hit og gjøre mer med indiske skuespillere i India. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre.»

Nolan ble skutt i Jodhpur, oppfølgeren til suksessfilmen 2012 The Dark Knight Rises. I tillegg ble deler av den nye filmen «Dennett» skutt i Mumbai. «Tennat» har mange indiske talenter, inkludert Bollywood-skuespillerinnen Dimple Kapadia. Nolan har tidligere sagt: «Opplevelsen av å møte filmskaper i Mumbai og se de vakre stedene i Mumbai inspirerte meg mye. Det tvang meg til å komme tilbake og tenke på hvordan jeg skulle jobbe her.»

Warner Bros. Pictures-prosjektet inkluderer Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debigy, Kenneth Bronak, Michael Kane, Aaron Taylor-Johnson og Clemens Boise. Filmen er spilt inn i syv land: India, USA, Storbritannia, Danmark, Estland, Italia og Norge.

Les også: –

Narodham Misra suspenderte SHO etter Morenas alkoholsak

Legg byen India til din reisebøtte

Denne elven i Colombia blir til en flytende regnbue

READ  Kommer Claude snart til rettssak mot ALP og TF1? Co-Landas identitetskandidat svarer på sosiale medier

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *