Church of England Easter Food Council gir dårlig smak etter å ha hevdet å ha ‘skaffet’ den jødiske sekten

The Church of England har trukket tilbake retningslinjene for å arrangere påskemåltider hjemme etter påstander om “anskaffelse” av jødisk tradisjon.

På grunn av Govt-epidemien har Church Mandi gitt ut retningslinjer for hvordan man skal feire torsdag – som markerer begynnelsen på den tre-dagers feiringen av påsken – hjemme.

I et dokument med tittelen «Bønn hjemme», sto det: «I denne tiden av epidemier bør denne korte bønnen brukes hjemme av de som ikke klarer å komme sammen med andre om kvelden for å feire nattverd. Mandy torsdag.

“Når bønner og gjerninger gjenspeiler bilder fra den jødiske sekten, er dette ikke slik mat. Det jødiske folket vil forstå vibrasjonene i symboler og praksis på veldig forskjellige måter enn kristne.”

Det fortsatte med å oppmuntre familier samlet med en haug med varmt vann, flatbrød, honning og rosmarin i en bolle, og de yngre til å stille sine voksne spørsmål om tradisjon.

Kritikere sier at guiden ser ut til å være å “motta tilbedelse” fra den jødiske troen og viser en betydelig likhet med jødisk sedertre.

Kirken kunngjorde et Facebook-arrangement på onsdag med et skjermbilde av en video – som aldri har blitt utgitt – som viser en familie som deltar i en preken i kristen stil. Presteskapsmedlemmer har sagt at veiledningen er upassende og “har brukt antisemittisme i århundrer fra kristnes side.”

Nick Nowrocky, dekan for Grimsby og Clythorps, sa til The Telegraph at “det er små elementer i å prøve å etterligne et jødisk sedertrediett.”

Han sa: “Det er en kult, et ritual fra en annen tro.

Dr. Joe Gershaw, pastor i St. Anne’s Renthorp Parish i Wakefield, twitret: “Å stjele et jødisk ritual er galt (og skadelig). Det kan høre oss.) Søk, og pass på at det ikke er hvordan det ser ut i helvete. i en normal anglikansk veldedighet. “

READ  Rettighetsgruppe kalte Israel et udemokratisk rasistisk regime | Israel

Rabbi Debbie Young-Somers fra Hendon, nord i London, sa: “Han ble sterkt beundret av mange av mine kristne. [Twitter] Tidslinje for å be folk om ikke å feire påske. “

” Kristendommen. ”

Den engelske kirken trakk sin veiledning og “unnskyldte seg for noe galt.”

Dens rådgiver for nasjonale religiøse anliggender, pastor Dr. Richard Sudworth, sa: “Video og tekst fra Mandag torsdag ble oppfattet som assosiert med avlesninger og handlinger med jødisk bedøvelse.

“Det er ingen korte bønner og gjerninger. Som teksten påpeker, ønsker vi ikke å være en kristnet kader. Vi har ikke tenkt å vende feiringen av barmhjertighet ansikt til ansikt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *