Clara Luciani kritiserte etter hans «overdrevne» krav på en festival: «Hvordan forstå en slik lås?»

Nærmere sitt publikum står Clara Luciani overfor en livlig kontrovers. Spørsmål: Singers krav basert på bilder. Det journalist og direktør for Nice-Press Clément Avargues fordømte. Stjernen deltok på Nice Jazz Festival og ønsket å «låse ned» kommunikasjonen hans, ifølge journalisten.

I en artikkel, Clement Avarcus Clara kritiserte Lucianis valg sterkt. I følge Twitter: «På Nice Jazz Festival nektet Clara Lucianis ansatte nesten alle lokale presseintervjuer. Hun ønsker å velge bilder av konserten i stedet for media, og hun har rett til å fjerne dem fra nyhetssider. Men fra hvilken rett? Hvordan? Til forstår en slik lås?»Han delte.

Han la senere ut et bilde av kontrakten med følgende bildetekst: «»Tiltaksplikt»: Spoiler Kjære etikett, vi bryr oss ikke.

Stilt overfor denne uhøfligheten støttet mange nettbrukere artisten sterkt. «Kjære Clement, En kunstner har rett til å velge hvilken presse han vil henvende seg til»En av dem forklarer. «Det er et navn: bilderettigheter. Så det er ikke noe sjokkerende ved å ville kontrollere hva som vises i pressen, og han er langt fra den eneste artisten!», sier en annen. Reporteren svarte: «Loven gir dem ikke noe slikt privilegium, spesielt på en festival arrangert av et rådhus, tror jeg. Vi imøtekommer ikke forespørselen deres om verifisering før publisering. Og hva mer?»

Overfor denne kontroversen har Clara Luciani og teamet hennes ennå ikke svart. Men fansen hans ser ut til å støtte ham til tross for kritikken. I juni hadde han allerede forklart bildene som han noen ganger nekter for til fansen. «Jeg har lenge ønsket å avklare noe med deg. Jeg liker ikke ansiktet mitt så godt, jeg liker ikke bilder av den enkle grunn at jeg er sjenert og ikke føler meg komfortabel. Ideen om konstant konfrontere bildet mitt»Det sa Grenadas tolk. «Du vil fortelle meg at jeg valgte feil yrke, ikke fordi jeg er en sanger og ikke en modell.»

READ  Bare dårer og hester skuespiller John Salis dør på 79 BBC

Noe som forklarer hvorfor stjernen låser bildet sitt så mye.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *