Claressa Shields fornøyd med sin MMA-debut

Boxeren var fornøyd med åpningsprestasjonen og tilbake til seier.

Claressa Shields var fornøyd med sin MMA-debut da hun beseiret Brittney Elkin i forrige uke.

Shields har gjort en deltidsendring i disiplin, og mens han var bak de første to rundene mot motstanderen, kom han tilbake for å vinne med knockout.

Shields sa til DAZN Boxing Show om sin steinete start: “Jeg husker at jeg snakket med treneren min, vi jobbet med dette, det var på tide å reise seg, og jeg klarte å reise meg. Mange av takedowns kunne vært unngått fordi jeg alltid avsluttet på toppen.

”Jeg burde ha slått igjen, men det var første gang jeg var så ivrig på bakken, gikk til bakken og traff. Jeg burde ha stått opp og skapt rommet mitt fordi jeg var langt foran henne i treffområdet.

“Annet enn det, tror jeg at jeg klarte å beskytte meg ganske bra. Jeg tok ikke mye skade, som du kan se. Jeg var i mål i tredje runde. “

Den 26 år gamle tidligere amerikanske olympieren forklarte følelsene av å ha vunnet sin første MMA-kamp og arbeidet hun hadde gjort for å komme dit.

“Å vinne min første MMA-kamp, ​​det var et slikt nytt og uutforsket territorium, det var så mange flere måter jeg kunne ha mistet,” forklarte han.

“Jeg har aldri gjort det før, så etter å ha vært der etter sju måneders trening med en fighter, som har et brunt belte i jiu jitsu, var jeg veldig spent på å vinne kampen. Hun må bare ha det comebacket, tape første runde, kanskje en sang i den andre, så hvis du skal vinne kampen, må du slå henne ut.

READ  Universitetet i Oslo for under fire år for å være vert for Fudan Center

“Det skjer ikke i debut. Jeg kom av en armstang, hun kunne ikke få meg inn i en trekant. Han prøvde mange ting, og jeg var forberedt. Det var ikke et mareritt for meg fordi jeg har fordypet meg i alle de forskjellige kunstene. Jeg kan ikke forestille meg at noen tenker at MMA er lett. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *