Clayton definerer nordlige og sørlige mål i Playfair Mining Norges RKV-prosjekt

Vancouver, British Columbia – (Newsfile Corp – 28. januar 2021) – Playfair Mining Limited, (TSXV: PLY) (FSE: P1J1) (OTC: PLYFF) har identifisert åtte målområder som ble vurdert for boreprosjekter i 2021 for å utforske sitt 100% eide RKV-prosjekt i et stort historisk gruveområde i Sør-Midt-Norge ved hjelp av moderne teknologi. De to første identifiserte målene ble rapportert av Playborne (7. november 2020 og 5. desember 2020) og det andre, Setterfzellet, (pressemelding 6. januar 2021) av Playfair. Nylig definerte destinasjoner i Kletten Nord og Kletten Sør er beskrevet her.

Kart 1

I hjertet av RKV-prosjektet, som vist i det detaljerte diagrammet, identifiserte Blatter to signifikante MMI Q-anomalier i Clayton.

Med generalstreiken til de største geografiske divisjonene, er Clayton North Irregular åpen mot nordøst, og området på 125 m langt og 50 m bredt har 4 verdier av MMI Q med 50 ganger bakgrunn. Den bredeste delen av avviket er på den helt nordøstlige linjen, og avviksgrensen er ennå ikke definert.

I en avstand på omtrent 300 meter sør for den regionale streiken, har Clayton et sørlig mål, som er definert med en bakgrunn på 50 ganger 9 mm Q-verdiene. Denne syndige lidelsen oppstår over et område på rundt 200 meter x 100 meter.

Clayton Nord og Sør er regionalt forbundet med betydelige kobberhendelser i Barzo, omtrent 12 km sørvest. Som i Sæterfjellet er det ikke registrert noe tidligere forskningsarbeid i nærområdet til MMI Cu-avvik.

Playfair-sjef Dan Moore kommenterte: «Playfairs tilnærming til å bruke moderne teknologi for å utforske et historisk gruvedistrikt fortsetter å finne nye boremål i uutforskede områder. Vi håper at pågående arbeid vil skape flere mål.»

Junior Mining NetworkKart 2

Junior Mining NetworkKart 3

READ  Enda mer effektivitet og autonomi i sikte

Omfattende drone aero magnetisk inspeksjon fullført i Clayton målområde. De nordlige og sørlige målområdene i Clayton er skilt av en serie nordøstlige, svake og moderate magnetiske stigninger, som illustrert i det detaljerte kartet. MMI Cu-målområdene i Clayton har ikke mye magnetisk signatur. Spesielt sulfidmineraliseringen kjent i de historiske kobbergruvene i Quigne og Rostwangen ligger i streikparallelle, svært like CARDS-trender, som hovedsakelig er forbundet med ikke-magnetisk pyritt.

Playfair har tillatt å redusere studieområdet til 201 kvadratkilometer ved først og fremst å fokusere på de åtte målområdene som er vist på RKV-prosjektkartet.

Playfair fortsetter å forklare og kompilere de siste undersøkelsesresultatene med målet om å utvikle flere boremål. Vurdering av eiendomsnivå av flertrinns MMI-sonder og dronemagnetiske kart vil bli gitt i tide.

Det tekniske innholdet i denne publikasjonen er autorisert av en kvalifisert person som definert av Greg Davison, PGO, National Instrument 43-101.

Det er ingen grønn fremtid uten mineraler. Batterier er på vei til et renere miljø. Batterier bruker kobber, nikkel og kobolt.

Besøk nettstedet vårt for mer informasjon www.playfairmining.com Eller kontakt:

Donald G. Moore
Konsernsjef og direktør
Telefon: 604-377-9220
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se den.

D. Neil Briggs
Regissør
Telefon: 604-562-2578
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se den.

Fremtidsrettede rapporter: Denne Playfair Mining Ltd-pressemeldingen kan inneholde noen «perspektiviske» uttalelser og informasjon om Playfair basert på troen på Playfair-ledelsen, samt forutsetninger og informasjon som for øyeblikket er tilgjengelig for Playfair-ledelsen. Slike rapporter gjenspeiler nåværende risiko, usikkerhet og forutsetninger knyttet til visse faktorer, inkludert begrensninger, forsknings- og utviklingsrisiko, kostnad og økonomiske krav, emnespørsmål, driftsrisiko, metallpriser, politiske og økonomiske faktorer, konkurransefaktorer og generelle økonomiske forhold. Forhold til leverandører og strategiske partnere, myndighetsregulering og tilsyn, klimaendringer, teknologiske endringer, industripraksis og engangshendelser. Enten en eller flere av disse risikoene eller usikkerhetene skal fungere eller endre seg, eller hvis noen av de grunnleggende forutsetningene er bevist feil, kan de faktiske resultatene og perspektivuttalelsene avvike vesentlig fra de som er beskrevet her.

READ  Equinor kobler seg til kravene til elektrisk støtte i Norge

Verken DSX Venture Exchange eller dets leverandør av regulatoriske tjenester (som begrepet er definert i DSX Venture Exchange-retningslinjene) er ansvarlige for tilstrekkelig eller nøyaktighet i denne publikasjonen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *