Clockwork Aquario slippes digitalt 30. november for PS4 og Switch

Arcade-tittel fra Side-Scrolling Action Game og sist men aldri utgitt, kjente utviklingsstudio etter å ha gått tapt i nesten tre tiår Weston, Endelig gjenoppliving! For å muntre deg opp, viser den splitter nye traileren det fantastiske og fargerike spillet som venter på deg!

Clockwork Aquario har fantasiskapte nivåer med vakker fargerik pikselgrafikk. Enkel å plukke opp, avhengighetsskapende for siderullingsspillet og intuitive kontroller, du kan bli aktiv umiddelbart når du gjør mange dårlige ting! Velg favorittkarakteren din og beseire ulike fiender og personlige sjefer med Hugh Lundo, Elle Moon eller Giant Robot Kush – alene eller i samarbeid med din favoritt 2-spiller! Ferdig med et utrolig lydspor av Weston Legend Shinichi Sakamoto, er Clockwork Aquarius verdt ventetiden.

Clockwork Aquario er et flott 2D-kunstverk der piksellister legger sine hjerter og sjeler. Jeg gir min dypfølte respekt og takknemlighet til de som har jobbet hardt for å gjenopprette det. – Ryuichi Nishizawa (sjefredaktør og medgründer av Weston) v

READ  Limerick: Utnytte den grønne energien til Shannon Garden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *