CMO veier inn etter at 23 mennesker døde i Norge innen få dager etter å ha blitt vaksinert

Chief Medical Officer (CMO) Dr. Roshan Parasram sa at det var for tidlig å kunngjøre følgende rapporter om at 23 mennesker hadde dødd i Norge i dagene siden de mottok den første dosen av Pfizer Govt-19-vaksinen.

I følge medierapporter var 13 personer sykehjemspasienter som døde av komplikasjoner relatert til bivirkningene av skuddet.

Overlegen til det norske legemiddelbyrået sa i en uttalelse fredag ​​at dette «kan ha bidratt til de farlige konsekvensene for noen svekkede pasienter.»

I lys av Norges fremgang ble Dr. Parasram bedt om å indikere hvilke tiltak som er på plass for å beskytte befolkningen på Trinidad og Tobago.

Han skisserte: «Når det gjelder å beskytte befolkningen i Trinidad og Tobago, har vi fordelen av tvilen når det gjelder å kunne se bruken av denne vaksinen spredt over hele verden, når det gjelder befolkning. Vaksinen er blitt satt på plass. Vi ser på bivirkningene og ser til slutt på strategien vår. «

I mellomtiden sa Dr. Parasram at det ikke er noen øvre aldersgrense for vaksinen.

Overlege sa at en slik kunngjøring ville bli gitt snart.

Om spørsmålet sa han: «Det er fremdeles en rekke forvirrende faktorer å ta en beslutning om, ettersom Verdens helseorganisasjon (WHO) er en av de første menneskene i deres eldre befolkning som blir vaksinert, så aldersgruppen er i fare på grunn av sykdommen. Vi fulgte med i flere måneder.

Han la til: “I løpet av de siste to ukene har vi lagt merke til en langsom, men jevn økning i aldring.

Dr. Parasram snakket på en pressekonferanse i Helsedepartementet lørdag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *