CO2-leverandøren Nippon Gases anker sin tvist med Huyghe-bryggeriet

CO2-leverandøren Nippon Gases anker onsdag en kjennelse fra en selskapsrett i Gent i en sak mot Huyghe-bryggeriet (Delirium Tremens). I kjernen av saken: en ensidig økning i prisen på CO2 fra leverandøren, som utløser force majeure. Stigende priser truet bryggeriets produksjon, og økte bryggeriets årlige regning fra €345.000 til €5 millioner. Retten var enig med det flamske bryggeriet.

Nippon Gas sa at de tok kjennelsen til etterretning. «Vi beklager denne rettsavgjørelsen og mener at retten ikke i tilstrekkelig grad har tatt hensyn til de eksepsjonelle og uforutsette omstendighetene som følge av økningen i gass- og strømprisene. Dette er grunnen til at selskapet har besluttet å anke. «Alle våre kunder har mulighet til å akseptere, avslå (en satsøkning) eller tilby seg selv fra en annen. Vi har gitt opp», bemerker Nippon Case, så han sier at han er optimistisk med tanke på invitasjonen. (Belga)

© 2022 Belgia. Alle rettigheter til reproduksjon og representasjon forbeholdes. All informasjon som er gjengitt i denne delen (transkripsjoner, fotografier, logoer) er beskyttet av immaterielle rettigheter. Belgia. Følgelig kan ingen av denne informasjonen reproduseres, tilpasses, redistribueres, oversettes, kommersielt utnyttet eller gjenbrukes uten skriftlig tillatelse på forhånd. Belgia.

READ  Michael Obama ber teknologibedrifter om å forby Trump permanent

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *