Cody Rhodes er i god form ifølge Brandi Rhodes

Etter Cody Rhodes» brystmuskeloperasjon peker hans retur til WWE direkte til Royal Rumble i 2023. Det vil skje veldig snart.

Denne uken ble Brandi Rhodes, Codys kone, intervjuet for «Steve Falls Ten Count,» og sa at Cody Rhodes har det bra og at han allerede er klar til å returnere, ifølge henne:

«Han må bryte, det er i blodet hans, det er en del av ham. Men nå har han det bra. Alt arbeidet han gjør for å komme tilbake går bra. Jeg dro med ham til fysioterapeuten hans i går for å endelig se ham fordi han har spurt meg hele tiden. Jeg kom aldri. Etter å ha sagt det, dro jeg for å se ham. Jeg ble imponert over utseendet hennes. Han virket ikke gal fra den store operasjonen. Så det ser likt ut for meg. Masse muskler, utseende klar for meg, men jeg er ikke lege.

Som Brandi Rhodes sier, trenger Cody en legegodkjenning slik at han kan gå tilbake til en WWE-ring. Grønt lys fra legen kan komme veldig snart når vi nærmer oss Royal Rumble.

Bildekreditt: WWE


READ  Prinsesse Eugene deler søt video av sin fem måneder gamle sønn kledd som en britisk babyavler i august

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *