Cognite støtter Mercury-versjonen av OSDU ™ -dataplattformen med kompatibel og additiv produktserie for redigering og kontekstualisering av undergrunnsdata

Oslo, Norge – (ArbeidstrådOpen Group, den globale leverandørneutrale teknologikonsernet som gjør det mulig å oppnå forretningsmål gjennom teknologistandarder, kunngjorde i dag utgivelsen av OSDU Data Platform Mercury. OSDU Data Platform er utviklet av Open Group OSDU Forum og er en åpen kildekode, standardbasert og teknologinøytral dataplattform for energibransjen. Denne plattformen fremmer innovasjon, industrialiserer datastyring og reduserer tiden til å kommersialisere nye løsninger.

Kognat Medlem av OSDU Forum og har forpliktet seg til vår industrielle dataplattform, Kognittdata slås sammen (CDF), vil den integreres med OSDU-dataplattformen og være i samsvar med OSDUs tekniske standard når den blir publisert. Cognite har vært involvert i utviklingen av OSDU-dataplattformen siden de første dagene, og ledet en arbeidsflyt for Mercury R3-test der rollen er å sikre at OSDU Data Platform-applikasjoner er konsistente og interoperable på tvers av forskjellige plattformer og skyleverandører for å sikre interoperabilitet.

Både Cognite og OSDU Forum er forpliktet til et standardbasert åpent økosystem og reduserende siloer for å sikre sikker tilgang til pålitelige globale data under overflaten for bedre beslutninger for å transformere energiindustrien.

“Cognite er grunnlagt for å frigjøre isolerte data på tvers av industrielle verdikjeder og gjøre det tilgjengelig for kunder gjennom åpne og standardiserte grensesnitt, slik at de kan gå fra å være begrenset til datatilgang, til å faktisk bruke dataene til å forbedre resultatene og se det i sanntid,” sa Dr. John Marcus Lervik, administrerende direktør og grunnlegger Cognite Associate.

Cognite Data Fusion, Cognites Industrial DataOps Platform, akselererer implementeringen av OSDU Data Platform-komponenter fra dataopptak til faktisk sluttbrukerinnsikt. API-ene for Cognite Data Fusion vil være i samsvar med standardene beskrevet i den kommende OSDU tekniske standarden. I tillegg gir Cognite Data Fusion merverdi ved å aktivere den fulle konteksten av datadefinisjonene definert av OSDU-forumet i det komplette metadatamiljøet. Cognite har også utviklet jobber og produkter som er fokusert på bransjeeksperter, slik at de enkelt kan spørre om data fra OSDU-dataplattformen og bruke dem i hverdagsbeslutninger.

Om Cognit

Cognite er et globalt industriprogramvareselskap (SaaS) som støtter den omfattende digitale datadrevne transformasjonen av bransjer med store eiendeler over hele verden. Kjerneproduktet vårt, Cognite Data Fusion (CDF), er en plattform for industrielle dataprosesser og kontekstinnstilling, og plasserer metadata i en ekte industriell kontekst, noe som muliggjør rask anvendelse og oppretting av løsninger i stor skala. CDF gir selskaper kontekstuelle OT / IT / ET-data for å utvikle løsninger som øker sikkerhet, bærekraft, effektivitet og øker inntektene. Besøk oss på www.cognite.com Og følg oss på Twitter CogniteData eller på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cognitedata

READ  Nets Group fortsetter å selge sine konto-til-kontotjenester til Mastercard

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *