Commont Clovis lanserer Cornilock-thriller The Colors of Fire

Commont Pierre er satt til å gi ut en omfattende thriller, «The Colors of Fire», basert på Lemitres internasjonale bestselger.

«The Colors of Fire» er tittelen av en prestisjefylt rollebesetning, inkludert Caesars vinner Lea Trucker (bildet), Benoit Boyleward («drukning eller svømming»), Oliver Kourmet («Karl Marx») og Funny Arthant («Custody»). «DNA»), Alice Isas («Elle») og Clovis Cornilock («Little Tickles»).

Sett for levering i andre halvdel av 2021, har «The Colors of Fire» blitt budsjettert til 16 millioner dollar – et stort budsjett av franske standarder – og er produsert lokalt av CoMont, som er en del av selskapets fullt finansierte ordre for å lage utvalgte bilder. Bildet er i innlegget og ble skutt helt i Paris.

Filmatiseringen, regissert av Albert Dupontel, vant fem Caesar Awards og solgte over en million teatersamlinger i Frankrike, og Lemitre, forfatter av «The Colors of Fire», skrev tidligere «See You Up There».

«Selv om «The Colors of Fire» kan være veldig forskjellig fra «See You Up There», deler den samme ambisjon om å bli en bedre populær film,» sa Alexis Cassnett, leder for internasjonalt salg i Cummont.

Ledelsen beskriver «The Colors of Fire» som en moderne og spennende film om kvinnens frigjøring og en hevnhistorie regissert av en sterk kvinnelig karakter spilt av Trucker.

«Colors of Fire» åpner i februar 1927, med begravelsen til Marcel Pericourt, den mektigste bankmannen i Paris. Datteren hans, Madeleine, arver sitt økonomiske imperium, men tar form av en plot som er rettet mot å frarøve henne alt hun har. For å hevne seg, vil Madeleine måtte møte lidelsene til mennene rundt seg og den utbredte korrupsjonen i Frankrike under de to krigene.

READ  Etter en kandidats sjokkerende respons på «Slam» har France 3 vært stille

«Det var en enorm litterær suksess, den er allerede oversatt til mange språk, og den gir filmen et stort potensial for å reise over store regioner,» sa Cassnett.

Foruten Frankrike er boka allerede utgitt i Tyskland, Bulgaria, Kina, Korea, Japan, Danmark, Spania, Finland, Hellas, Italia, Taiwan, Romania, Nederland, Polen, Norge og Russland. Deretter vil den bli utgitt i Storbritannia.

Komonts tidligere produktkreditter inkluderer Jean-Pascals «Dowd Simple Noir», Oliver Marcels «Bronx» og Frank Duboskins «Rumba Therapy». Kreditt regissert av Cornilock inkluderer «Belly et Sebastian».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *