Connor McGregor, Dustin Fourier over K500K-donasjon

Connor McGregor og Dustin Bourier er i strid om betydelige pengesummer.

Kjærlighetsforholdet mellom Connor McGregor og Dustin Bourier går inn i UFC 257 og kommer ut.

McGregor og Fourier ga opprinnelig uttrykk for sin frustrasjon på sosiale medier på søndag med velvilje fra begge: en donasjon på 500.000 dollar lovet å gjøre veien til The Good Fight Foundation, veldedighetsorganisasjonen til McGregor Fourier.

Det hele startet da McGregor sa 10. juli at han skulle slå Bory i en trilogikamp planlagt på UFC 264. Deretter skjøt han på den tidligere midlertidige lettvektsmesteren Irishman.

McGregor – den første UFC-fighteren som ble dobbeltmester og en pioner innen å hjelpe forskjellige destinasjoner rundt om i verden, inkludert hjemlandet Irland – henvendte seg til frityrkokeren da han trengte informasjon om hva pengene gikk til.

Fourier doblet sin forrige uttalelse.

McGregor ba frityrkokeren om å gjøre den rette omhu med hvor pengene gikk for ham og hans team, og truet frityrkokeren for å forsøke å sverte hans rykte.

McGregor sparket dem alle og fortalte kampflyen at den tredje kampen var over, og at han ville “slåss med noen andre den 10.”.

Borier svarte spøkende at etter å ha vunnet den første runden av DKO på UFC 178, hadde McGregor informert ham om at han hadde stoppet serien på UFC 257.

READ  Tesla presenterer strålende testprogram for overbelastede kompressorer i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *