Conspiracy Sunny: Fox TV Reporter Hijacks Live | Reven

En lokal Reven TV-reporteren kapret en direktesending mandag, og beskyldte bedriftssjefene for å “forvirre” ham og overleverte informasjon om kollegene til en høyreorientert, konspiratorisk organisasjon.

Ivory Hecker, en reporter med Fox 26, et Fox News-tilknyttet Houston, skulle diskutere virkningen av byens varme vær, men i stedet Han kom med vage påstander om at han ble undertrykt av Fox og avslørte eksistensen av hemmelige opptegnelser fra sine kolleger.

En programleder i Fox 26s studio ser ut til å ha diskutert tilfeldig varmt vær før han kastet et hack for å rapportere om strømbrudd.

Imidlertid hadde Hecker andre ideer.

“Før vi kommer til den historien, vil jeg fortelle publikum at Fox Corp forvirrer meg med å ha litt informasjon fra publikum, fra deg,” sa Hecker.

“Fra de tingene jeg samler på, er jeg ikke den eneste reporteren.”

Hecker la til:

«Jeg kommer til å gi ut noen innlegg om hva som skjer bak kulissene på Fox, fordi det gjelder deg i publikum.

“Jeg fant en tidsskriftgruppe som heter nonprofit, Project Veritas som hjelper til med å publisere den i morgen, så pass den.”

Project Veritas er en høyreorientert ideell organisasjon som søker å miskreditere demokrater og store medier, ofte ved å bruke stingoperasjoner.

Team i 2017 Prøvde å lure Washington Post-journalister skammer seg over å publisere en falsk historie om den republikanske senatorkandidaten Roy Moore i Alabama, men i stedet skammet Post Veritas seg Avdekket gruppens svindelforsøk.

READ  Simon & Schuster nekter å distribuere en offisersbok som skjøt Priyona Taylor Publiserer

Det var ingen tegn til Fox 26 eller Hecker på Project Veritas nettside tirsdag morgen. Et prosjekt Veritas talsmann Fortalte innsiden Hecker blir intervjuet av teamet tirsdag kveld. Fox 26 svarte ikke umiddelbart på en forespørsel om kommentar.

Publikum som var mer opptatt av Houstons økende temperatur enn krigen med Heckers sjef, ble ikke skuffet.

Når hun hadde kommet med de oppsiktsvekkende anklagene, vendte Hecker seg mot en mann som hadde på seg en rosa skjorte som fiklet med et elektrisk apparat bak seg.

“Når det gjelder dette været over Texas, kan du se hva det gjør med AC-enhetene,” sa Hecker lyst og fortsatte sin rapport om hetebølgen uten avbrudd.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *