Constance er tilbake og Lisandro får sparken, noe som venter deg neste uke på TF1 (ITC Briefs 11. til 15. september 2023 + Trailer)

Mandag 11. til fredag ​​15. september 2023 «Here It All Begins», Hva er i vente for deg neste uke + ITC trailer— «Det er her det hele begynner» Hva skjer neste uke? Det er helg og Institutt Auguste Armand stenger dørene til mandag. For å hjelpe deg med å vente avslører NewsActual hva som er i vente for favorittkarakterene dine i de neste episodene av ITC.

Reklame

Ta tak i TF1

Avslørings varsel... i fremtidige kapitler iHer begynner alt, Daisier og Anass sitt bilde ble kringkastet på instituttets styre. Noen elever er overrasket over at dette er en montasje. Clotilde bekymrer seg for etablissementets rykte. Anas og Emmanuel hevder at bildet er falskt, men Lisandro tror dem ikke. Han konfronterer Teysier og anklager ham for å være en pervers. Daisier provoserer ham. Lisandro mister besinnelsen og slår direktøren for instituttet på hodet! Lisandro fikk sparken i en måned. På et blunk blir han erstattet av Deva.

Anas på sin side bryter og avslører Daisiers hemmelighet for Salome. Advart av søsteren hennes, vender Constance tilbake til selskapet og irettesetter mannen sin for å ha løyet for henne.

På sin side begynner Antoine å bli irritert når han ikke får noen nyheter fra Rose. Han planla å sparke henne. Med Joachims hjelp gjør Clotilde en oppdagelse om søsteren sin.

Reklame

Oppsummering Her starter alt fra 11. til 15. september 2023

Mandag 11. september 2023, episode 749 – Anas bryter sammen og avslører Daisiers hemmelighet. I spisesalen klarer Letitia seg som en sjef. Lionel kommer tilbake til selskapet med en uventet forespørsel.

READ  Under Charlenes retur gikk ikke denne forvirrende detaljen ubemerket hen

tirsdag 12. september 2023, episode 750 – Teysier mistenker at en voksen er ansvarlig for ryktet. Spenning mellom Jasmine og Jim! Forsvinningen av et medlem av organisasjonen vekker bekymring.

Onsdag 13. september 2023, episode 751 – Anas betaler dyrt for Daisiers hemmelighet. Jasmine og Jim prøver å slutte å slåss en dag. Clotilde gjør en overraskende oppdagelse om Rose.

Torsdag 14. september 2023, episode 752– På instituttet har Taisier konkurranse. På Double A skaper uhøflige Carla problemer. Malik mener på sin side at han har demaskert Obli.

Fredag ​​15. september 2023, episode 753 – Clotilde fordobler innsatsen for å avdekke Daisiers hemmelighet. På instituttet oppfører Carla seg rart. Malik ble fanget i en forferdelig misforståelse.

Her er traileren fra 11. til 15. september 2023

fremtiden

Se «Here It All Begins» like før «Tomorrow Belongs» på TF1, mandag til fredag ​​kl. 18.30, Replays i MYTF1.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *