Cook Serve Delicious 3: Gratis spill på Epic Games Store, datoer og info – Breakflip

Hver torsdag gir Epic Games bort ett eller flere gratisspill. Cook, Serve, Delicious 3 er snart gratis på EGS.

I over et år har Epic Games gitt utepisk spillbutikk, en slags steam 2.0 hvor utgivere kan selge spillet sitt og brukere får gode tilbud. Gode ​​tilbud, ja, for hver uke er det minst ett gratisspill på plattformen.

Hver torsdag klokken 17:00 kan du laste ned et nytt spill uten å bruke en krone. Uken 11-18 august blir det gratisspill : Kok, server, deilig 3.

Kok, server, deilig! 3?! i den episke spillbutikken

Gå på veien i denne monumentale oppfølgeren til Cook, Serve, Delicious-serien! Han solgte millioner av eksemplarer og reiste over hele USA for å delta i Iron Cook Foodtruck Championships sammen med sine trofaste robotmedskyldige, Whisk og Clever.

Fordyp deg i en ny historiedrevet kampanje satt i et Amerika fra 2042 som ble gjort ugjenkjennelig av krig, og lag hundrevis av retter, inkludert mange eksklusive til franchisen. Oppdag hundrevis av nivåer med fullstendig redesignet spilling for hektisk action, eller slapp av i den nye Chill-modusen som kan slås av og på når som helst!

Link for å laste ned Cook, Serve, Delicious 3 gratis fra 11. august

utvikler :

Redaktør : Vertigo Gaming Inc.
Fyr : Simulering, Handling, Strategi Utgivelsesdato : 14. oktober 2020
Klassifisering: PEGI 7 Plattform: PC og Mac

Cook, Serve, Delicious 3 offisiell spilltrailer

Fra torsdag 11. august klokken 17.00 til torsdag 18. august klokken 16.59 kan du laste ned spillet gratis fra Epic Games Store. Til slutt, ikke glem at fra 4. til 11. august kan du ta Unrailed for Epic Games Store-kontoen din.

READ  Google sparker en ingeniør som hevder at hans AI er "bevisst"

Alle gratisspill på Epic Games Store

code-createur-breakflipfr

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *