Coosterre, ZEG Kraft til å utforske muligheter for blå hydrogen i fellesskap

Coosterre Energy Corporation har signert et brev med ZEG Power of Norway for i fellesskap å utforske mulighetene for blå hydrogen.

I henhold til avtalen sa Quiester at den vil evaluere blå hydrogenteknologi ved ZEG Powers Privacy Frontier for et energiprosjekt med ren teknologi i Quebec, Canada.

Et rent teknologiprosjekt søker å innlemme hydrogen i naturgassforsyningen i Quebec, med potensial til å fange karbon og utvide lagring knyttet til blå hydrogen.

Letter of Indent skisserer at de to selskapene vil utforske felles innsats for å bruke ZEG Power-teknologi for å produsere rent hydrogen og kraft der det er hensiktsmessig fra Coosters rentgassprosjekt.

ZEG Powers produksjonsteknologi har integrert karbonfangst, som, basert på avansert reform, er klar for bruk eller lagring av hydrogenstrømmer med høy renhet og karbondioksid med høy renhet.

Les mer: Norge Hydrogenanlegg fremskritt

Den tekniske og økonomiske flid av demonstrasjonsanleggskonseptet vil da bli målt opp til de store kommersielle anleggene.

“Vi håper at hydrogen vil bli en hjørnestein i den økende kretsen av økonomi,” sa Michael Finnion, president og administrerende direktør i Coosterre. Når vi går fra ansvarlig produksjon av naturgass til ideen om nullutslippsforbruk, er teknologier avgjørende for å fange karbonutslipp. ”

ZEG Power har designet en ett-trinns prosess for å produsere hydrogen og fange karbondioksid med forbedret økonomi. Vi studerer hvordan vi kan innlemme dette i prosjektet vårt i Quebec. ”

Pinion fortsatte: “ZEG Power-prosessen produserer null utslipp av hydrogen og en ren strøm av karbondioksid, som kan resirkuleres for å produsere produkter med lav utslipp, inkludert betong, plast, kompost og andre industrielle fôr.”

“Overflødige utslipp vil bli lagret permanent.”

READ  Gen.s sjef for teknologi og innovasjon Howard Dajet sier sin mening

ZEG Power har som mål å gi et rent alternativ til global energiproduksjon ved å skape effektiv produksjon av rent hydrogen fra hydrokarbongasser med integrert CO2-fangst basert på patentert ZEG-teknologi.

Katherine R ென் ngen, administrerende direktør i ZEG Power, sa: “Kysters ‘Clean Technology Energy Project i Quebec representerer en unik mulighet til å kommersialisere teknologien vår i Canada.”

“Vi vil bygge læring fra den nylig fullførte konstruksjonen for vårt første anlegg ved CCP Energy Park i Colesns på vestkysten av Norge, der produksjonen forventes å starte i 2022.”

Med forbehold om de nødvendige selskapsgodkjenningene, vil Cooster skaffe seg enerett til ZEG Power Technology i Canada, med den første ansvarsfraskrivelsen i Canada i en periode på ett år fra fullføringen av prosjektet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *