Cornaros innfødt av den beste stemmen i Norge

James Fox, som emigrerte til Frankrike fra Corneros med familien for 17 år siden, men nå bor i Norge, er deltager i den norske TV-versjonen av talentprogrammet «The Voice», hvor han fremførte den klassiske versjonen av Led Zeppelin «Full Lotta Love «.

James, med sin kraftige stemme, brakte huset ned og ble valgt ut på laget sitt av dommer Matoma fra TV-showet. Filmen til showet fortsetter til april.

James begynte sin musikkarriere som gutt på Corneros National School under veiledning av Harry Lang, som lærte å spille tinnfløyte. Han mistet aldri sin kjærlighet til musikk og var en talentfull musiker. Han er også trommeslager for rockebandet La Der, der han spiller sologitar og synger på steder i Sør-Norge.

Han er den yngste i en familie på syv. Etter å ha forlatt Corneros med sine foreldre og fire brødre i en alder av ni for 17 år siden, fortsatte han sin utdannelse i Frankrike. Etter å ha flyttet til Norge noen år senere fullførte han utdannelsen der. Etter skolegangen fikk James en opplæring og er en kvalifisert maler og dekoratør.

Utdannet i tre forskjellige land, taler han flytende alle tre språk. For de som bor utenfor Norge, kan du følge James reise i The Voice på YouTube.

READ  Se Norges Melody Grand Prix 2021 Semifinale 4 Live Online

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *