Coronavirus live: Hancock sier «langt» fra å løfte britisk lås; Israel ser saker selv etter at første Pfizer-jab er administrert Utenriksnyheter

«Regjeringen kjøpte 200 000 doser for 400 millioner euro (486 millioner dollar),» sa Spawn Built til Zondak News, 2.000 euro per dose. De såkalte monoklonale antistoffcocktailene vil bli sendt til universitetssykehus neste uke, og Tyskland er det «første landet i EU» som bruker dem i kampen mot epidemien, sa han.

Spahn spesifiserte ikke produsenten av stoffene, men bekreftet at det var det samme stoffet som ble gitt til den daværende amerikanske presidenten Trump da Kovid ble syk i oktober i fjor. “De fungerer som en inaktivert vaksine. Å håndtere disse antistoffene i de tidlige stadiene kan hjelpe pasienter med å unngå mer alvorlig progresjon med høy risiko, ”sa Spaan.

Trump, som kort tid var innlagt på sykehus med koronavirus, fikk en antistoffbehandling kalt REGN-COV2, et amerikansk selskap, før han fikk godkjent behandlingstilstand. Senere sa han at stoffet «gjorde en fantastisk jobb». Det amerikanske selskapet Eli Lilly har utviklet en lignende behandling.

Ny terapi er en kombinasjon av to laboratorieantistoffer eller «cocktails»: anti-infektiøse proteiner opprettet for å binde seg til en del av det nye koronaviruset som brukes til å invadere menneskelige celler. Antistoffer fester seg til forskjellige deler av virusets piggprotein, og forstyrrer dets struktur – i likhet med å slå en nøkkel ut av form, så den gjelder ikke lenger for låsen.

READ  Krig i Ukraina: "Putins planer A, B og C mislyktes. Han kan vurdere en plan"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *