Cory Feldman har beskyldt Marilyn Manson for «tiår med psykisk og emosjonelt overgrep» i kjølvannet av påstandene.

Manson benektet anklagene og kalte dem «forferdelige forvrengninger av virkeligheten.» Sangeren har ennå ikke fulgt Feldmans påstander.

“Knight brukte AR Marilynmanson 2 ganger og prøv å bruke meg som hans leketøy 2 som manipulerer meg N2 [INTO] Hans pressetur på min 5 YRS SOBRIETY 2 SNORT COCOAINE W HIM, WHILEE GAS LIGHTING ME 4 #MECHANICALANIMALS inneholder det lengste mentale og følelsesmessige overgrepet, ”skrev Feldman.

De Lost Boys Imidlertid fortsatte skuespilleren å si at han ikke ble fysisk skadet av «Lucky», men den påståtte hendelsen var imidlertid «begynnelsen på mitt mareritt!»

Han la til: «#IISTANDWITH EVAN & alle overlevende etter henne og overgrep.»

Feldman – spilt av Skurker Og Stå på m – Manson sa at han hadde vært «gal» med henne i mer enn 20 år.

49-åringen påpekte flere avsnitt om meg i boken hans #LONGROADOUTOFHELL.

Lang vei ut av helvete Mansons selvbiografi, utgitt i februar 1998.

Feldman sier at han først møtte Shock Rocker på premieren til Howard Starns film fra 1997. Den private delen I New York har «#GROOMING-prosessen begynt».

«Han grep ansiktet mitt foran mengden og kysset den sorte leppestiften hans. Jeg kunne ikke gni den hele natten. Han fortalte meg at han var en» stor fan «av meg,» sa Feldman. «Alt dette er dokumentert i boka hans!»<p> Vil Wheaton, Phoenix, Corey Feldman og Jerry O’Connell stå for meg </ p>«src =» https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2020/08/21/10/stand-by-me.jpg?width=982&height=726&auto=webp&quality=75 » srcset = «https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2020/08/21/10/stand-by-me.jpg?width=320&auto=webp&quality=75 320w, https: //static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2020/08/21/10/stand-by-me.jpg?width=640&auto=webp&quality=75 640w «/></amp-img><figcaption class=

Vil Wheaton, Phoenix, Corey Feldman og Jerry O’Connell stå for meg

(Bilder fra Columbia)

«Han skryter av det som om han er en spesiell person som gjør narr av ham,» sa han.

Manson sa: «Jeg hadde et stort vennskap.» Si meg at jeg er hans idol. Si meg, når jeg ser på #DREAMALITTLEDREAM og karakteren min #BOBBYKELLER, fikk han hele sin stil. IDK hvis det var sant, men han brukte det til å manipulere meg ”.

1989 Romantisk komedie Drøm en liten drøm Feltman så tenåringen Bobby Keller spille.

Den uavhengige Mansons representant ble kontaktet for kommentar.

Mandag (1. februar), Wood, som hadde vært i et forhold med Manson fra 2007 til 2010, Han skal ha misbrukt ham, Skriver i et Instagram-innlegg: “Mitt misbrukere heter Brian Warner, også kjent for verden som Marilyn Manson.

«Han begynte å kle meg ut som tenåring. Han misbrukte meg brutalt i årevis. Jeg ble hjernevasket og utsatt for underkastelse.»

I et Instagram-innlegg skrev Manson: «Mine nære forhold er alltid helt kompatible med likesinnede partnere. Hvordan – hvorfor – Andre velger å fremstille fortiden feil, og det er sannheten. ”

Hvis du eller noen du kjenner støter på innenlandske overgrep, kan du ringe asyl 24-timers nasjonal narkotikahjelpelinje på 0808 2000 247 eller besøke nettstedet deres. Her.

READ  Mustafa Ali avslører historien om det forlatte WWE

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *