Courage in Breast 2.0 – VG

Familielykke: Randy (Christine Rice) og broren August (Kevin Vaughan) i en begrenset søskenkamp. Mor (Brit Elizabeth Hogensley) leter etter kaffe. Foto: NRK

Selv Kevin Vegans kan ikke redde dette.

Lykkelig familie
Norsk kommisjon i ti deler
Akkompagnert av: Christine Rice, Bjorn Halkir Myrene, Leah Mathilde Scar-Myron, Elysio Coutball Mungai, Leon Mossand-Christian, Britt Elizabeth Hogansley, Kale Abby, Michael Brad Chilset
Kommentar: Av Alexander Herrest
Manus: Eric Moen Holsw, Mike Dorswick Johansson, Odney Lekong Helas
Regissert av Franz Graham Guttermsen
Premiere på NRK TV og NRK1 31. oktober
Nye episoder lørdag

VGs terning viser 1 poeng

En familie med upassende inaktivitet. Trebarnsmoren har fått et nytt kooperativ (sykefravær), barndomshjemmet sitt, og er bekymret for daglige besøk fra sine egne foreldre fordi de fremdeles betrakter huset som «deres».

Ja, og en bror som fortsatt bor i storbyen Oslo synes søsteren har fått for mye.

«Happy Family» er så gøy, bare for å bli fortalt om det Fortsett uten å nevne Kevin Vaughan Kjedsomhet i samme setning. Så la oss først ta et av de sterkeste coverene til norsk komedie: han er birollefiguren til August, Randys bror (Christine Rice). Festen er en blanding av terapeutiske karakterer, med flere estimater om at Samantha vil snakke engelsk.

Norsk: En norsk familie, i et norsk hjem. Dette er en lykkelig familie. Foto: NRK

Les mer

TV-anmeldelse «Norway-Ish»: Ung, flerkulturell håpefull

Northlandingen gjør en god jobb med skatten som blir betalt til ham. Som de andre skuespillerne.

Britt Elizabeth Hawkinsley spiller en upassende mor Med en bred østlig dialekt og tiltrekningen av kaffekjever og redningsmenn. Bjørn Hallgeir Myrene (Torstein Hunt and the Vikings) Er Randys kollega Kim-Rune, som er sykemeldt på grunn av problemer med ryggsmerter, men generelt ikke er veldig effektiv på noe annet enn å se fotballkamper. Hvorfor han og Randy er sammen er et mysterium fordi det ofte er i denne typen komedie. Av Randys tre barn tiltrekker Leon Mossand-Christiansen Liam, den smarte lillebroren, med ideer som lilla hår og «kjønn er en sosial konstruksjon.»

READ  En fransk kvinne angrepet av en isbjørn i Norge: Dyret må være ferdig: lysbildefremvisning

Dette konseptet har så langt kommet til NRK «Mode I Prostate». Dette settet er brystpanelet til det berømte nittitallet huset, furu og romslige sofaer. Fredoxcose er granadilla med ekstra ost og «randy med ketchup skrevet på. Problemer i første episode Hvilken av de 13 røykvarslerne som kreves for å skifte batteri. Randys foreldre vil være med på den store kvelden, Randys barn vil ikke. Den andre episoden prøver å gi perspektiver på søskenmobbing, TV-sering og ansvarlig foreldre.

Slakk og energi: Kim-Rune (Bj ன் rn Holzier Marine) og Liam (Leon Mossand-Christian) har en plan. Foto: NRK

Les mer

TV-anmeldelse «Parterapi, sesong 4»: Bestått

I tillegg er Randys far (Kale Abby) stresset Ved å se den fantastiske episoden av «Courage in the Chest» som gjør Carl veldig sint.

Ja nøyaktig.

«Likørfamilien» kan virke som en god idé da komikeren Alexander Herrest foreslo denne ideen. Nå som det er over på skjermen, kan man føle NRK forstå hvor det går, når det er godt skjult bak «Goes Till Quelts» uten noe «farlig» som indikerer en sen sendetid.
Manuset er overfylt, uten vitser. En manusforfatter overskriver TV2-serien «Bestefar med. Til tross for dette tilbyr alle involverte alt til en høy standard. De må ha det. Forresten, det sterke kortet til «Family Like» er at hver episode er ferdig etter 20 minutter.

Varte sjelden mer enn 20 minutter.
Anmelderen har sett to kapitler

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *