Covit-19-fornekteren døde av koronaviruset etter å ha holdt ulovlige møter i Norge

Covit-19-fornekteren døde av viruset etter å ha holdt ulovlige møter i Norge

  • Hans Christian Carter, 60, døde 6. april etter to innbrudd på hans eiendom i Gron.
  • En obduksjon avslørte at hovedperspektivteoretikeren hadde dødd av koronaviruset, som han konsekvent og falskt sammenlignet med et slim i innlegg på nettet.
  • Lokale medier rapporterte at flere deltakere i Carters hendelser ble smittet med viruset og spredte det til deres nære kontakter.

Hans Christian Carter, 60, ble testet positivt for viruset etter hans død den 6. april i Gron kommune, 40 mil nord for Oslo.

En berømt norsk koronavirusfornekter har dødd etter å ha gjennomført to hendelser på hans begivenhet fra Govt-19.

Hans Christian Carter testet positivt for viruset 6. april etter at han døde i kommunen Gron, 40 mil nord for Oslo.

Noen dager før hans død holdt konspirasjonsteoretikeren to ulovlige møter 26. og 27. mars 60 i et lager på eiendommen hans.

Mange deltakere testet positivt for koronavirus og sendte viruset til sine nære kontakter, N.R.K. Kunngjort.

Lokalavisen Headland rapporterte at minst 12 personer testet positive etter å ha deltatt på disse hendelsene. Politiet jobber nå med å etablere det totale antallet deltakere.

Lokale tjenestemenn mener Carter kan ha vært uvel i flere uker uten å informere noen. newsinenglish.no Kunngjort.

Gron kommune bekreftet dødsfallet til en mann i 60-årene på nettstedet hans.

«En 60 år gammel mann som bodde i Gron, døde av en koronavirusinfeksjon. Personen hadde ikke blitt testet for koronavirus før han døde, men det er siden bekreftet at han var smittet med viruset.

READ  Norge tar imot 20 migranter reddet med humanitær båt

‘Gran kommune er klar over at 26 hendelser angående menneskelig eiendom fant sted fredag ​​og lørdag 27. mars. Vi vet ikke hvor mange eller som deltok i dette arrangementet, men ber deltakerne om å sjekke ut koronaen snart. «

En uttalelse fra nettstedet til kommunens overlege, R Lukan, sa at dødsfallet var «triste nyheter å motta» og at «våre tanker nå går til slektninger».

Noen dager før hans død holdt konspirasjonsteoretikeren to ulovlige møter 26. og 27. mars 60 i et lager på eiendommen hans.  Bilde: Skjul med skilt som leser: 'Cultural Repository'

Noen dager før hans død holdt konspirasjonsteoretikeren to ulovlige møter 26. og 27. mars 60 i et lager på eiendommen hans. Bilde: Skjul med skilt som leser: «Cultural Repository»

«Vi blir påminnet om og om igjen hvor farlig viruset er og hvor viktig det er for oss å tåle drastiske handlinger.»

Møter i området har vært forbudt siden 16. mars i et forsøk på å kontrollere epidemien.

Onsdag ble det rapportert om 599 nye koronavirustilfeller i Norge med 18 dødsfall.

Landet har rapportert om 106 000 infeksjoner og 706 dødsfall siden utbruddet i fjor vår.

Carter var en ledende konspirasjonsteoretiker, dukket opp på tv og redigerte et nettmagasin.  Han hevdet ofte at koronaviruset var sammenlignbart med forkjølelse, og delte flere innlegg på sin Facebook-side som ble merket som ‘feilinformasjon’ av nettstedet for sosiale medier.

Carter var en ledende konspirasjonsteoretiker, dukket opp på tv og redigerte et nettmagasin. Han hevdet ofte at koronaviruset var sammenlignbart med forkjølelse, og delte flere innlegg på sin Facebook-side som ble merket som ‘feilinformasjon’ av nettstedet for sosiale medier.

Carter var en ledende konspirasjonsteoretiker, dukket opp på tv og redigerte et nettmagasin.

Han hevdet ofte at koronaviruset var sammenlignbart med forkjølelse, og delte flere innlegg på sin Facebook-side som ble merket som ‘feilinformasjon’ av nettstedet for sosiale medier.

I 2009 fikk han fremtredende stilling som en av tre personer som klaget til politiet over NRK og Norges helseinstitutt «involvering i ekstremistisk propaganda og løgner knyttet til svineinfluensa».

READ  Generalprøve for Blue før EM, mot Norge

Waxer delte antisemittisme og skrev også om Carter Illuminati, og avviste fullstendig påstander om at Joe Bidens valgseier var ulovlig.

Arrangementet, som fant sted i låven hans 26. mars, ble annonsert som: Trump, Biden og veien videre for USA og verden.

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *