Craig Dawson til å slutte seg til West Ham United på permanent basis

West Ham United er glade for å bekrefte at Craig Dawson vil fullføre en permanent overgang fra EFL Championship-klubben Watford på slutten av sesongen 2020/21.

Midtstopperen har hatt en enorm innvirkning siden han ble med på Hammers-lånet i oktober 2020, noe som har hjulpet David Moyes ‘side å fortsette å utgjøre en kontinuerlig utfordring for de seks beste plasseringene.

30-åringen, en erfaren, målbevisst og respektert Premier League-forsvarer, blir på London Stadium til sommeren 2023 og ser frem til å fortsette karrieren i Claret & Blue.

Teamet har ekte enhet, lagånd og utmerket kvalitet

Craig Dawson

“Å komme til West Ham er et stort trekk for meg, og det er et privilegium å spille for en klubb med så inngrodd tradisjon,” sa nr. 15.

“Laget har virkelig enhet, lagånd og utmerket kvalitet. Jeg er spent på hva fremtiden min i klubben kan være og hva vi kan oppnå som klubb.”

En erfaren toppspiller, Dawson spilte i 182 Premier League-kamper for West Bromwich Albion og Watford før han kom til Hammers på lån i oktober i fjor.

Etter å ha tålmodig ventet på sjansen, ble han i slutten av desember invitert til aksjon i Southampton, hvor han vant Man of the Match-prisen med et rent ark og aldri så seg tilbake.

Thomas Soosek og Craig Dawson

Manager David Moyes sa: “Hellas prestasjoner, holdning og effekten han har eksemplifisert på hvorfor han fortjener en fast kontrakt. Han kom med et vell av Premier League-erfaring, noe som er veldig viktig for oss.

“Han måtte være tålmodig, men han kom og grep sjansen med begge hender. Vi forbedrer alltid teamet, og Craig blir permanent med oss.”

READ  Manchester United-sjef Ole Gunner Soulscare sier seier i Europa League vil være en "katalysator" for mer sølvtøy Fotballnyheter

I sin 15 Premier League-start har West Ham vunnet ni, tapt tre og beholdt fem rene ark for å beholde utfordringen med å havne blant de fire beste.

Etter en sen seier i tredje runde i Emirates FA Cup i Stockford County i januar, fant Dawson nettet igjen i 3-2 Premier League-seire mot Crystal Palace og Leeds United.

Til tross for at han bare spilte halvparten av Hammers ligakamper, har den Rochdale-fødte Defender holdt de fem beste plassene i tillatelser og luftkamper, og hans engasjement for denne saken blir sett av alle.

Med åtte kamper ligger Ions på fjerdeplass før ankomst til Leicester City London Stadium på søndag.

Alle i West Ham United ønsker å ønske Craig det beste fra Claret og Blue resten av livet.

Sesongkortoppdateringer er åpne for Premier League-sesongen 2021/22

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *